ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τα καλά μας τα παιδιά των Κένταυρων και των Ρέιντζερ με τους Μεϊμαράκη, Βουλγαράκη και... Δένδια

Αναμνηστικό στιγμιότυπο από την εποχή που στην Πάτρα δολοφόνησαν τον Νίκο Τεμπονέρα.


Από τα σαλόνια της «Κερκυραίας» και τους υπονόμους της ΕΝΕΚ
Μετά τον Πάνο Σκουρλέτη που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Δένδια, (σχετικές και οι δηλώσεις στο “Istologio G. Mosxou” του Πάνου Σκουρλέτη: Χρειαζόμαστε μαζικό κίνημα) ο βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Όλα τα ακραία και επικίνδυνα που λέει και κάνει τελευταία ο κ. Δένδιας, μου θύμισαν ότι προέρχεται από το δεξιότερο της ΕΠΕΝ, εθνικιστικό ΕΝΕΚ», έγραψε χθες ο κ. Παπαδημούλης.

Από τα σαλόνια της "Κερκυραίας" και τους υπονόμους της ΕΝΕΚ στα λευκά κελιά της ΓΑΔΑ και τα ραβασάκια στον Guardian. Ή αλλιώς, πες με Νίκο Δένδια.... Ο δικηγόρος των Ρότσιλντ που σαν δικηγόρος δεν έκοψε ποτέ γραμμάτιο, ο κολλητός του …Βορίδη στην ΕΝΕΚ τολμά να μιλά για άκρα λες και αναφέρεται στην στοά του...

Πάντως για την ιστορία ο Δένδιας είναι από το 78 στην ΝΔ μέχρι και σήμερα και στην οποία εντάχθηκε μόλις τελείωσε το σχολείο σταθμό για την πολιτική ζωή του τόπου : Το κολλέγιο Αθηνών !

Οι “Κένταυροι” και οι “Rangers” ήταν έμπνευση του μακαρίτη του Αβέρωφ -πρόεδρος τότε της Ν.Δ. και είχαν αρχηγούς τους, τον Μιχαλολιάκο (βουλευτή Πειραιώς, ξάδελφος του Χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου) και τον Μανωλάκο (φαρμακοποιός, πολιτευτής και χουντοβασιλικός).

Οι τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ… ”Ομάδες κρούσης” τελούσαν υπό τις ευλογίες των προέδρων Μεϊμαράκη και Βουλγαράκη.

Οι ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ήταν ομάδα νέων από τον Κορυδαλλό και την Αθήνα. Κάποια μέλη ήταν πριν στο ΦΕΠ (Φοιτητική Εθνική Πρωτοπορία) και στην ΕΝΕΚ (Ενιαίο Εθνικιστικό Κίνημα) ενώ οι RANGERS ήταν κυρίως από Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: