ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ανάληψη ευθύνης για βομβιστική επίθεση στο mall από πρωτοεμφανιζόμενους προβοκάτορες

Το mall Μαρουσίου.


Την ανάληψη της ευθύνης για την βομβιστική επίθεση στον εμπορικό κέντρο The Mall Athens ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Σύμπραξη Αναρχικών Οργανώσεων Άγρια Ελευθερία και Υποκινητές Κοινωνικών Εκρήξεων και εικάζεται ότι πρόκειται για προβοκάτορες που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Η επίθεση είχε λάβει χώρα το πρωί της Κυριακής, 20 Ιανουαρίου, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό δύο μελών του προσωπικού ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των πυροτεχνουργών της Αστυνομίας, στο σημείο της έκρηξης βρέθηκαν υπολείμματα τμήματα χύτρας ταχύτητας. Η μοναδική ελληνική τρομοκρατική οργάνωση που είχε χρησιμοποιήσει τέτοια σκεύη στο παρελθόν ήταν η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, ωστόσο εξ αρχής η ΕΛ.ΑΣ είχε αποσαφηνίσει πως αυτό το στοιχείο δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για την ανάληψη της ευθύνης.

Η νεοεμφανιζόμενη οργάνωση σε ύφος υπερασπιστή Τσακιντζή χαρακτηρίζει το Mall και το κάθε mall «τεράστιο νεκροταφείο ανθρώπων και αληθινών αξιών. Για αυτό και το χτυπήσαμε». Ακόμη ασκεί έμμεση κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, προφανώς γιατί δεν τάχθηκαν με την παράνοια των προβοκατόρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: