ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Προβοκάτσια σε συνέχειες από τον υπουργό της ανευθυνότητας και της επίδειξης τσαμπουκά!

Τις λέξεις "παραίτηση λόγω ευθυξίας" δεν τις γνωρίζει. Ο κόσμος καίγεται γύρω του και η αναισθησία του πιάνει ταβάνι!



Αμετανόητος ακροδεξιός Δένδιας: Δεν ανακαλώ ούτε κόμμα από όσα είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ


«Δεν ανακαλώ ούτε κόμμα από όσα είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, επιμένοντας στη προβοκάτσια περί «μετάβασης του ΣΥΡΙΖΑ στη νομιμότητα».

Ο Κερκυραίος  πολιτικός πιστός στη γραμμή της ακροδεξιάς και του τσαμπουκά, ακολουθεί τη γραμμή της προβοκάτσιας σε συνέχειες, μην θέλοντας να κάνει πίσω για να μην εκτεθεί. 

Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να «αποκτήσει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά απέναντι στην ανομία». Δηλαδή ούτε λίγο μήτε πολύ, προσπαθεί να σηκώσει θόρυβο για να καλύψει την αήθη προβοκάτσια που μεθόδευσε εις βάρος του βουλευτή Καστοριάς Βαγγ. Διαμαντόπουλου, επισημαίνοντας με καλογερική επιμονή ιεροεξεταστή του Μεσαίωνα, ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα πρέπει να βάλει στο περιθώριο τις «πράξεις που συνιστούν ανομία» και να συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, καθότι ομαλότητα σημαίνει η μεν κυβέρνηση να παραβιάζει το Σύνταγμα ασυστόλως οι δε πολίτες να απεμπολούν την υποχρέωση διαφύλαξης του Συντάγματος και η αξιωματική αντιπολίτευση να υποτάσσεται στις ορέξεις του κάθε απογόνου της φασιστικής ΕΠΕΝ που σήμερα θερμαίνεται ως αυγό του φιδιού στους κόλπους της Δημοκρατίας μας.

Σημειώνεται ότι από το πρωί σήμερα οι αστυνομικές ορδές του… ξένιου Δένδια ξεχύθηκαν στους δρόμους της Πάτρας σπέρνοντας την τρομοκρατία, που ούτε σε εποχή χούντας δεν φαινότανε σε τέτοιο βαθμό!

Διερωτήθηκε μάλιστα –σαν να μην γνωρίζει- πώς είναι δυνατό να υπάρξουν επενδυτές στη χώρα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει βία τις εργασιακές αλλαγές(sic!) και τις μειώσεις μισθών. Μόνο που δεν είπε ότι εξ αυτής της πολιτικής υποφέρει η κοινωνία, διαλύθηκαν οι εργασιακές σχέσεις, μετατρέπονται σε υποχείρια κακών εργοδοτών οι εργαζόμενοι και ζουν στην τρομοκρατία της ανεργίας.

Αρνήθηκε το παρελθόν του ως αρνησίπατρις, επαναλαμβάνοντας πως εντάχθηκε στην ΟΝΝΕΔ το 1978 και δεν είχε καμία συμμετοχή στην ΕΠΕΝ.

Σε ό,τι αφορά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «φυτρώνει από το χώρο της άκρας Αριστεράς», επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν προσδίδει χαρακτηριστικά βίας γενικά στην Αριστερά.

Βέβαια, διότι με το εκφυλισμένο μέρος της έγινε αδελφοποιητός!

Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν θεωρεί το νεο-ναζιστικό φαινόμενο άμοιρο ευθυνών, ωστόσο υπογράμμισε ότι μονάχα πριν από «δεκαετίες» θα μπορούσε να αποδοθεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα σε «ακροδεξιό πυρήνα».

Ενώ τώρα, που είναι αυτός υπουργός όλα βαίνουν καλώς!

Και βλήματα χτυπάνε το πρωθυπουργικό γραφείο και ρατσιστικά εγκλήματα γίνονται και βόμβα μπαίνει στο μολ του Μαρουσίου και γενικώς όλα λειτουργούν εύρυθμα! 

Μόνον που ο ίδιος πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα και δεν κατανοεί ότι έχει την κύρια ευθύνη αφού στις κρίσιμες ώρες αποδεικνύεται λίγος, τραγικά λίγος και ανεύθυνος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: