ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αύριο Τρίτη συνέρχεται το Περιφερειακό όργανο Αυτοδιοίκησης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάτρας

Ο Γιάννης Λύχρος.

«Είμαστε μια ομάδα εργασίας, δεν υποκαθιστούμαι τα πολιτικά όργανα του κόμματος» λέει ο Γιάννης Λύχρος
Αριο Τρίτη 29 ΙΑΝ 2013, ώρα 7.30΄ μ.μ. συγκαλείται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα ώρα 5.30΄ μμ ολομέλεια όσων συντρόφων από την Αχαΐα, που δήλωσαν διαθεσιμότητα για την Γραμματεία του Περιφερικού Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός της συνάντησης είναι ο ορισμός των μελών από την Αχαΐα για τη Συντονιστική Επιτροπή του τμήματος και ο προγραμματισμός της δουλειάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΝ στον ν. Αχαΐας στα πλαίσια του Περιφερικού Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας. 

Σε άμεση προτεραιότητα θα μπουν τα παρακάτω:

·  Η καταγραφή των Καλλικρατικών δήμων, των δημοτικών διαμερισμάτων κάθε δήμου, των εκλεγμένων συντρόφων και φίλων στα δημοτικά συμβούλια, στα συμβούλια δημοτικών διαμερισμάτων και στις υπόλοιπες δομές της τοπικής αυτοδιοίκησης Αχαΐας, η καταγραφή των δυνάμεών μας αντίστοιχα. 

·  Η καταγραφή των κομματικών και λοιπών δυνάμεών αντίστοιχα. Ο καθορισμός στόχων. Οι προτάσεις μέτρων που πρέπει να παρθούν για την υλοποίηση της παρουσίας του κόμματος σε όλους τους γεωγραφικούς χώρους του ν. Αχαΐας.

· Η καταγραφή των προβλημάτων του κάθε δήμου και η ταξινόμηση τους  από πλευράς σπουδαιότητας, αναγκαιότητας επίλυσης και επείγουσας αντιμετώπισης. Οι προτάσεις πιθανών λύσεων άμεσων, μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων.

·  Η καταγραφή της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα μεγάλα έργα υποδομής της περιοχής. Ο συντονισμός ενεργειών για την προώθησή τους στην βουλή (μέσω των βουλευτών του κόμματος) και στην κοινωνία (μέσω των κομματικών οργανώσεων). Η προτάσεις πιθανών νέων αναγκαίων έργων στον νομό, μαζί με την πρώτη αποτίμηση του αναγκαίου προϋπολογισμού κατασκευής τους.
Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά και θα συζητηθεί κάθε άλλη πρόταση στην συνάντηση.

Ο Γιάννης Λύχρος επισημαίνει:

Από την πλευρά του ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Λύχρος επισημαίνει: «Είμαστε μια ομάδα εργασίας, δεν υποκαθιστούμαι τα πολιτικά όργανα του κόμματος. Υπάρχει ανάγκη για συντρόφους που θα έχουν σαν κύριο μέλημα τη δουλειά της ομάδας εργασίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις αποτελούν προτάσεις για το κόμμα και δεν είναι αποφασιστικές. Το τονίζω για να αποφύγουμε τη συμφόρηση και την πολυκοσμία με συντρόφους που απλά θέλουν να συμβάλουν στην πολιτική ορθότητα των θέσεων χωρίς να διαθέτουν το χρόνο για συστηματική δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: