ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Φ. Κουβέλης: Κωπηλατούμε στην ίδια βάρκα με το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία!

Τώρα στο ρόλο του συνκωπηλάτη με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παρά τις ενστάσεις της ΔΗΜΑΡ!


Απάντηση στην εσωκομματική αντιπολίτευση που τον κατηγορεί ότι πατά σε δύο βάρκες
Το ότι ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ δεν τα βρίσκουν στο ζήτημα του εκλογικού νόμου δεν σημαίνει ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι δεν μοιράζονται το κοινό... όραμα για τη μακροημέρευση της κυβέρνησης Σαμαρά.

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ επιμένουν ότι το κόμμα τάσσεται υπέρ της απλή αναλογικής που δεν θα συνοδεύεται από ένα μπόνους 50 εδρών για το πλειοψηφούν κόμμα και το οποίο θα επιμερίζεται στα κόμματα της κυβερνητικής συνεργασίας,

Άλλωστε ο Φ. Κουβέλης κατέστησε σαφές στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ, ότι το κόμμα του πατά σε «δύο βάρκες», μετά και τη δήλωση Λυκούδη για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ . Σε εκδήλωση της ΔΗΜΑΡ για τον πολιτισμό, την Τρίτη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε τις όποιες διαφοροποιήσεις απέναντι στην κυβερνητική «γραμμή» ως «πράξη ευθύνης από πλευράς της ΔΗΜ.ΑΡ, ανάλογη με εκείνη της συμμετοχή της στην κυβέρνηση...».

Για να διαλύσει μάλιστα κάθε καχυποψία όσων «προσπαθούν να αποδώσουν στην ΔΗΜΑΡ ότι πατάει σε δύο βάρκες...», τόνισε πως «στην ίδια βάρκα είμαστε με την κυβέρνηση, αλλά επιλέγουμε να την συνοδηγούμε έτσι, ώστε να μην πέσει στα βράχια».

Σημείωσε δε ότι το κόμμα του επιθυμεί την μακροημέρευση της κυβέρνησης
και την εξάντληση της τετραετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: