ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Με απεργία συμπαράστασης απαντούν όλοι οι εργαζόμενοι των ΜΜΜ στην κυβερνητική χούντα

Η πολιτικής της τρόικας (βλέπε φωτογραφία αρχείου) την οποία ακολουθεί απαρέγκλιτα ο περιφερόμενος τριμερής κυβερνητικός θίασος, οδηγεί στην εξαθλείωση της κοινωνίας και σε φαινόμενα χουντικής τακτικής.


24ωρη κήρυξαν τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά
Σε απεργία συμπαράστασης προς τους επιταγμένους απεργούς του Μετρό κατέρχεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) που ανακοίνωσε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από αύριο Σάββατο (26/1) έως τη Δευτέρα (28/1) για το προσωπικό του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΓΑΙΑΟΣΕ. «Οι απεργιακές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν όσο διαρκεί η επίταξη των εργαζομένων», προειδοποιεί η ΠΟΣ και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι επέλεξε τον δρόμο του αυταρχισμού.

Παράλληλα οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει νέες κινητοποιήσεις για σήμερα, απαντώντας στην επιστράτευση με γενικό «μπλακ άουτ», ανταποκρινόμενα στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά.

Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία το Σωματείο Ελέγχου Λειτουργίας Μετρό (ΣΕΛΜΑ), τα Σωματεία Εργαζομένων ΗΣΑΠ και Τραμ καθώς επίσης και τα Σωματεία Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής και Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ. Αλληλέγγυοι είναι και οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ενώ προσανατολίζονται σε κλιμάκωση με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες έως και την Τρίτη, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις εξελίξεις.

Ακινητοποιημένος θα παραμείνει και ο Προαστιακός, οι εργαζόμενοι του οποίου μάλιστα, κάνοντας λόγο για φασιστική απόφαση της κυβέρνησης, διαμηνύουν πως θα προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες για όσο χρειαστεί.

Γ. Παναγόπουλος: Ακραίο και αντιδημοκρατικό

Μέτρο ακραίο και αντιδημοκρατικό χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, την επίταξη των εργαζομένων στο μετρό. Ο Γιάννης Παναγόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε ότι «η εργασία δεν πρέπει να μπαίνει σε διαφήμιση. Όταν μια επιχείρηση που μπαίνει στο δημόσιο δεν είναι ελλειμματική γιατί πρέπει να μπαίνει μαχαίρι στο μισθό τους;» και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας: «Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική αυτή πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: