ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Γ. Ρώρος: Η εικόνα της πόλης με τα λουκέτα, δείχνει πόσο δοκιμάζεται ο εμπορικός κόσμος

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου στο βήμα.

Παρεμβάσεις συντρόφων στη συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΜΛΤ της Πάτρας
Χαρακτηριστικές ήσαν οι παρεμβάσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέλευση της Δευτέρας στο ΜΛΤ της Πάτρας, τη Δευτέρα, όπου μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.

Ερωτήματα για το πώς θα πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο βουλευτής Αχαΐας Β. Χατζηλάμπρου, ο οποίος προειδοποίησε ότι θα δούμε πολλά από την κυβέρνηση προκειμένου να κρατηθεί στην εξουσία.
Τις παρεμβάσεις των μελών πρώτος άνοιξε ο Γιάννης Καλλίτσης που τόνισε ότι χωρίς αγώνες δεν έχουμε ανατροπή. Η ανατροπή δεν είναι η εικόνα που βγαίνει στις ειδήσεις, αλλά ο δρόμος για τις συνειδήσεις, είπε καταχειροκροτούμενος.

Στο προεδρείο ήσαν οι σύντροφοι Γιάννης Λάμπρου και Σοφία Μπανιά, συγγενής του αείμνηστου προέδρου της ΑΚΟΑ Γιάννη Μπανιά.

Γ. Ρώρος, πρόεδρος του ΕΕΣ Πάτρας.

Χαρακτηριστικότατα είναι αυτά που ακούστηκαν, όπως του προέδρου του ΕΕΣ Πατρών Γιώργου Ρώρου που επεσήμανε: Η εικόνα της πόλης με τα λουκέτα, δείχνει πόσο δοκιμάζεται ο εμπορικός κόσμος. Το παρεμπόριο μαζί με το λαθρεμπόριο έφθασε το 30%. Η Κυριακάτικη αργία πέρασε απαρατήρητη. Και προέτρεψε να προτείνει το κόμμα θεσμοθέτηση της Κυριακής-αργίας, που θέλουν να καταργήσουν τα κόμματα ΔΝ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Και πρότεινε να στραφούμε σε κινηματικές ενέργειες όπως η νυκτερινή διαμαρτυρία στην πλατεία Γεωργίου, που έγινε με πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων, πέρυσι στις 12 Φεβρουαρίου.
Γιάννης Καλλίτσης. Του Νοτίου Διαμερίσματος.

Ακόμη έκφρασε την αγωνία του ο ΣΥΡΙΖΑ να προλάβει προβοκάτσιες και έκανε υπενθύμιση της χρήσης τους κατά το παρελθόν.

Άλλος σύντροφος τόνισε ότι η αριστερά δεν είναι σφουγγάρι, είναι ατσάλι που όσο το χτυπάς τόσο δυναμώνει.

Ακόμη, σταχυολογώντας μπορεί να αναφερθούν τα παρακάτω:

- Όταν μας εγκαλούν ότι εμείς διαρρεύσαμε τη λίστα Λαγκάρντ να απαντούμε: Δείξτε μας τη λίστα να σας δείξουμε τα ονόματα των ληστών που είναι από μέσα σας.

- Θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν τη ΔΕΗ, είπε ο Χρ. Λιαρομμάτης και υπενθύμισε, αυτό είναι αντισυνταγματικό.

- Η Κοινότητα δίνει 500 εκ. ευρώ το χρόνο για επιδότήσεις, αλλά η κυβέρνηση δεν μιλάει για τα 500 εκ. που είναι στη λίστα σε πρόσωπο-αχυράνθρωπο και ανήκουν σε υπάλληλο.

-Μας κατηγορούν ότι θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ, όμως και να θέλαμε δεν γίνεται. Οι συνθήκες που έφεραν τότε το ΠΑΣΟΚ, σήμερα έχουν αλλάξει. 

- Για την Χρυσή Αυγή, που κάποιος σύντροφος πρότεινε να ζητήσουμε να τεθεί εκτός νόμου για εγκληματική συμπεριφορά. Και άλλος απάντησε να την δούμε σε δύο επίπεδα με πρώτο ότι και στις δεξιές κυβερνήσεις πάντα υπήρχαν οι ακροδεξιοί και σε δεύτερο δεν είναι όλοι φασίστες αυτοί που την ακολουθούν και την ψήφισαν.

- Για τη Νεολαία του κόμματος προτάθηκε η αυτόνομη λειτουργία της, χωρίς παρεμβάσεις από το κόμμα.

- Αν βρεθούμε ποτέ στα πράγματα, ποιους θα υπηρετήσουμε πρώτα. Μα αυτούς που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας, τους ανέργους, τους μη έχοντες.

- Κι ακόμη επισημάνθηκε: Ο κίνδυνος να χάσουμε, είναι εάν δεν έχουμε μαζικό κίνημα. Με το μαζικό κίνημα θα κερδίσουμε. Μην ξεχνάμε ότι φοβούνται το ντόμινο οικονομικής κατάρρευσης στην Ευρώπη, που απειλεί να ξεκινήσει από την Ελλάδα.  

Μαρία Κανελλοπούλου και Πάνος Σκουρλέτης σε τετ τα τετ συνομιλία. Αριστερά η δημοσιογράφος Χρυσή Κοσμάτου περιμένει για να πάρει συνέντευξη από τον δεύτερο.
Η βουλευτής Μαρία Κανελλοπούλου και ο γιατρός του ΕΣΥ Γιώργος Γιαννόπουλος παρακολουθούν τις ομιλίες.
Ο Πάνος Σκουρλέτης στο βήμα της συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: