ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Π. Σκουρλέτης: Σήμερα από την Πάτρα, θα πετάξει γάντι στον αρχηγό ΠΑΣΟΚ για τη λίστα

Θα κλειθεί να αποδείξει ότι δεν είναι Πινόκιο!


Και ο Ν. Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί Βενιζέλο:  «Είχε τη λίστα, μπορούσε να τη διακινεί»
Ο Π. Σκουρλέτης σε δήλωσή του, για τις ψευδολογίες Βενιζέλου περί διακίνησης της λίστας Λαγκάρντ εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ,  υπογραμμίζει: «Έχουν ήδη περάσει τρεις ημέρες και ο κ. Βενιζέλος, παρότι τον προκάλεσα να κατονομάσει σε ποιους δημοσιογράφους και πότε διέρρεα τα όσα μου καταμαρτυρεί σε σχέση με το περιεχόμενο της λίστας που παρακρατούσε επί δεκατέσσερις μήνες, σιωπά». 

«Αν δεν έχει το θάρρος να το κάνει ο ίδιος, ας βάλει κάποιον εκπρόσωπό του. Φαίνεται όμως πως το όνομά του έχει καταστεί συνώνυμο του ψεύδους, του κενολόγου βερμπαλισμού και της αλαζονείας», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα που θα είναι στην Πάτρα για να μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, ώρα 8 μ.μ., αναμένεται να αναφερθεί αναλυτικά στις πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα στην προσπάθεια Βενιζέλου να διώξει τα φώτα πάνω από το έγκλημα της συγκάλυψης για τη λίστα, που δεν έχει πείσει ακόμη ούτε και τους φιλοκυβερνητικούς αρθρογράφους των εφημερίδων.

Και ο Νίκος Παππάς

Παράλληλα, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς «ρίχνει το γάντι» στον Ευ. Βενιζέλο, ζητώντας του να θεμελιώσει τις κατηγορίες, ενώ σημειώνει: «Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα».

Ειδικότερα, ο κ. Παππάς αναφέρει στη δήλωσή του ότι «ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της».

Σημειώνει, δε: «Οφείλει να θεμελιώσει και να αποδείξει τις κατηγορίες που εκστόμισε  εναντίον μου» και προσθέτει ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν θα είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί ως συκοφάντης, ούτε ο ίδιος, ούτε αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του».

«Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα» τονίζει ο κ. Παππάς και καταλήγει: «Ας καταλάβει επιτέλους ότι ο καιρός που μπορούσε να συμπεριφέρεται, ως Καίσαρας, πέρασε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: