ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Προβοκατορικό χτύπημα στο Mall Αμαρουσίου - Σε χύτρα ταχύτητας η εκρηκτική ύλη

Το κτίριο που χρησιμοποίησαν για να περάσουν την προβοκάτσια οι προβοκάτορες.


Προσφορά στο πιάτο της κυβέρνησης είναι η κατσαρόλα με την εκρηκτική ύλη που έβαλαν οι προβοκάτορες που ενέργησαν με τον ίδιο τρόπο, που κάθε φορά ενεργούν όταν θέλουν να ανακόψουν εξελίξεις προς προοδευτική κατεύθυνση.  

Η νέα βομβιστική επίθεση που εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής χθες στο Mall Αμαρουσίου, το πιο πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο της Ελλάδας που ιδίως τις Κυριακές, λόγω και των πρωινών κινηματογραφικών προβολών, συγκεντρώνει εντός του χιλιάδες οικογένειες με μικρά παιδιά, ήταν το καλύτερο σημείο για να προβληθεί ο τρόμος στα μάτια των πολιτών.

Είναι ξεκάθαρο πως σε αυτό αποσκοπούσαν οι σκοτεινές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτή την ενέργεια. Γιαυτό και προειδοποίησαν με τηλεφώνημά τους στον Τύπο δίνοντας χρόνο και εντολές από πού θα γίνει η εκκένωση του κτιρίου.

Η βόμβα που ήταν σε χύτρα ταχύτητος, εξερράγη στις 10.40 π.μ τραυματίζοντας, ελαφρά, δύο υπαλλήλους σεκιούριτι που γλίτωσαν με επιπόλαια τραύματα, στη γάμπα και την πλάτη, από θραύσματα τζαμιών.

Ωστόσο οι προβοκάτορες πέτυχαν προσωρινά αυτό που ήθελαν. Να προκαλέσουν την ανησυχία και υποτίθεται για λόγους ασφαλείας να πιέζουν την κοινή γνώμη να αποδεχθεί περαιτέρω περιοριστικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: