ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση του χαλκευμένου βίντεο της ΝΔ

Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Τεράστιο πολιτικό ζήτημα με τη σιωπή εκ μέρους των δύο άλλων κυβερνητικών  εταίρων, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ
Μερίδα φιλικών  ΜΜΕ της κυβέρνησης συνεχίζει να αναπαράγει το χαλκευμένο βίντεο με δήθεν δηλώσεις του βουλευτή Καστορίας Βαγγ. Διαμαντόπουλου, ότι καλεί σε βίαιες ενέργειες, που πλάσαρε σε αυτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ. Κεδίκογλου, αποσιωπώντας το πλήρες βίντεο και απομαγνητοφωνημένο κείμενο με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου, παρ’ ότι αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Πρόκειται για προβοκάτσια που εκπορεύτηκε από την «Ομάδα Αλήθεια» της ΝΔ.

Έτσι το κόμμα  ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ και από τους εταίρους της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ να πάρουν θέση για την άθλια προπαγάνδα.
Με επιστολή που απέστειλε σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,  Πάνος Σκουρλέτης, ζητά από το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου βίντεο, με την παρακάτω επιστολή:

«Προς: 

Τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης
κ. Ι. Λασκαρίδη

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

κ. Πρόεδρε,

Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από ηλεκτρονικά ΜΜΕ του χαλκευμένου ηχητικού βίντεο με δήθεν δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Ευάγγελου Διαμαντόπουλου, κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας».

Επίσης με άλλη ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ καλεί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να πάρουν θέση επισημαίνοντας:

«Μετά την αποκάλυψη της χωρίς προηγούμενο προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε από τη Ν.Δ. και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, μέσω  της χάλκευσης των δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ  Βαγγ. Διαμαντόπουλου, γεννιέται τεράστιο πολιτικό ζήτημα με τη σιωπή εκ μέρους των δύο άλλων κυβερνητικών  εταίρων, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Είναι σύμφωνοι με τις παρακρατικού τύπου πρακτικές του κυβερνητικού εκπροσώπου και της Ν.Δ.;

Υιοθετούν την στρατηγική της έντασης και του διχασμού που αποσκοπεί στην στοχοποίηση της αριστεράς, τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και υπονομεύει την ίδια της λειτουργία της δημοκρατίας; 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις».

Παράλληλα στο www.left.gr, δημοσιεύεται δήλωση του Δ. Τρίμη, προέδρου του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων,  της ΕΣΗΕΑ, για τη συνεχιζόμενη μετάδοση του χαλκευμένου βίντεο με δήθεν δηλώσεις του Β. Διαμαντόπουλου:

 «Η διακίνηση παραποιημένου υλικού από το Μέγαρο Μαξίμου που προβάλλεται χωρίς διασταύρωση από μέσα ενημέρωσης, εκτός από παράβαση του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας συνιστά και διασπορά ψευδών ειδήσεων» τονίζει ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: