ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Καταδολίευση της πίστης των Ορθοδόξων από τη ΝΔ, που αγνοούσε το βίντεο του Στουρνάρα

Ο Γ. Στουρνάρας κι αυτός εναντίον του κλήρου;

Ο εκλεκτός της ΝΔ εμφανίζεται να είναι υπέρ της απαλλαγής του κράτους από μισθοδοσίες των κληρικών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, που αποτελεί κομματική εκμετάλλευση της χριστιανικής πίστης αλλά και ύμνο συντηρητισμού και οπισθοδρόμησης, το οποίο εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΝΔ σε απάντηση των προτάσεων του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου "Εκκλησία και Αριστερά", ένα βίντεο αναρτημένο στο YouTube όπου εμφανίζεται ο Γ. Στουρνάρας να δίνει συνέντευξη στον δημοσιογράφο Θεοδωράκη, αποδεικνύει τελικά ότι η ΝΔ δεν δείχνει να αντιδρά όταν τα ίδια ακριβώς με όσα είπε ο Τ. Κουράκης τα έχει πει νωρίτερα ο  και εκλεκτός της Πρωθυπουργός σήμερα, που τον στηρίζει με χέρια και με πόδια!

 Ωστόσο στο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα άλλα υποστηρίζει. Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ίσως. Και να είναι ευχαριστημένοι να παραμείνουν τόσα. Διότι τα ρεύματα ιδεών που κυκλοφορούν μέσα στη ΔΝ, ακραίοι, φιλελεύθεροι, κεντροδεξιοί κ.απ. είναι τόσα, που στο τέλος κινδυνεύουν να πάνε όλοι από πνευμονία! Γιατί μετά την κοπτοραπτική στις δηλώσεις Διαμαντόπουλου και την εκμετάλλευση της πίστης των Ορθοδόξων, όλα να τα περιμένει κανείς από αυτό το γραφείο τύπου των ανεγκέφαλων που ο επικεφαλής τους έχει θητεύσει ως μικρή Λουλού στη σχολή της Ρούλας Κ.  στην TV. Διαβάστε και την ανακοίνωση Κουράκη στο ISTOLOGIO με τίτλο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τη μισθοδοσία του κλήρου...».

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ΝΔ:
«Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά. Οι δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό! Γιατί:

Πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%. Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.

Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.

Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους.
Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών. 

Περιμένουμε άμεσα από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το βασικότερο: Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον “ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ”, τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση;». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: