ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Για τον… Ξένιο Δένδια. Για να επιδείξεις ευαισθησία δεν πρέπει να είσαι αναίσθητος!

Παρακολουθείστε απόσπασμα από την ανατροπή του Ν. Βούτση.

Παραίτησή του ζητά σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μετά την αθλιότητα του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ

Ευαισθητοποιήθηκε στην κάλυψη των προβοκατόρων-τρομοκρατών ο… Ξένιος Δένδιας, πιστός εκφραστής της ακροδεξιάς ιδεολογίας, χθες αργά το βράδυ  λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει... μετάβαση προς τη νομιμότητα και ότι χαϊδεύει με την πολιτική του, τους τρομοκράτες!
Έτσι έδωσε συγχωροχάρτι στους προβοκάτορες-τρομοκράτες, αφού τους παραλλήλισε με ένα κόμμα του συνταγματικού τόξου και μάλιστα αυτού που εκφράζει το 27% του ελληνικού λαού και το 55% της νεολαίας!

Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, σχολίασε στην εκπομπή του Γ. Πρετεντέρη «Ανατροπή» τα περί τρομοκρατών, με αποτέλεσμα ο γραμ. της Κ.Ο. του κόμματος Νίκος Βούτσης να τα βροντήξει και ευγενικά φερόμενος να παρατήσει σύξυλο τον οικοδεσπότη, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης για όσα ανεύθυνα είπε.

Τα όσα είπε και άκουσε παρακολουθείστε τα στο βίντεο που παρατίθεται.

Σήμερα ο Ν. Βούτσης έδωσε συνέχεια με ραδιοφωνικές δηλώσεις του. 

Ακούστε εδώ τι είπε στο Κόκκινο 105.5, τον σταθμό της αριστεράς, σχετικά με τη χθεσινή του αποχώρηση από την εκπομπή «Ανατροπή».
Και φυσικά το θέμα δεν έληξε με την αποχώρηση Βούτση. Τώρα αρχίζει να λαμβάνει διαστάσεις, καθώς το ξημέρωμα της επομένης ημέρας βρήκε τον… Ξένιο Δένδια να δέχεται μπαράζ απαιτήσεων για παραίτησή του από υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ.
 Στο επίκεντρο της συζήτησης στην Επιτροπή Δημόσιας Τάξης βρέθηκαν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Υπουργού.

Αποχώρηση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης ζήτησε από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ να ανακαλέσει τις παραπάνω απαράδεκτες δηλώσεις αλλιώς να παραιτηθεί. Ο… Ξένιος Δένδιας αρνήθηκε να ανακαλέσει και η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε από την επιτροπή.
Παράλληλα το κόμμα έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στην αρμόδια θεσμική διαδικασία της διαρκούς επιτροπής της Βουλής, παρόντος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Δένδια, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Π. Λαφαζάνης έθεσε εκ μέρους του κόμματος ζήτημα παραίτησης του Υπουργού, με αφορμή τις χθεσινές απαράδεκτες δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή με τις οποίες συνδέει εμμέσως τον ΣΥΡΙΖΑ-EKM με τα φαινόμενα τρομοκρατίας και επίσης τον ισχυρισμό ότι ως κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ-EKM βρίσκεται σε μετάβαση προς τη νομιμότητα! 
Επίσης, ο Π. Λαφαζάνης αναφέρθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του ιδίου Υπουργού εναντίον δικαστικών λειτουργών που εγκαλούνται για τη στάση τους σε συναφείς υποθέσεις τρομοκρατίας.

Ζητήθηκε η δημόσια ανασκευή των δηλώσεων με αφορμή την ειδική συζήτηση για την αστυνομία που εκτυλίσσεται στη Διαρκή Επιτροπή. Ο κ. Δένδιας όχι μόνο δεν ανασκεύασε τις δηλώσεις του, αλλά πυροδότησε περαιτέρω την πολιτική αντιπαράθεση. Με βάση την εκτίμηση για την συμπεριφορά του Υπουργού,  το σύνολο των βουλευτών της Κ.Ο. που συμμετέχουν στην διαρκή επιτροπή αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Προφανώς η παραίτηση αποσκοπούσε στο να ευαισθητοποιήσει τον υπουργό. Εις μάτην. Η πολιτική παχυδερμία βασιλεύει. Και για να δείξεις ευαισθησία δεν πρέπει να είσαι αναίσθητος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: