ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η αθλιότητα του εμπιστευτικού εγγράφου της ΝΔ και το πλαστό βίντεο στην υπηρεσία της

Η προβοκάτσια της κυβέρνηση με το αριστερά μονταρισμένο βίντεο. Στο βίντεο δεξιά όλη η δήλωση Διαμαντόπουλου, που είναι εναντίον της βίας!

Πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της – Σιωπούν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με ανακοίνωσή του επισημαίνει την αθλιότητα με το non paper της ΝΔ και το πλαστό βίντεο, που διένειμε στα ΜΜΕ και δηλώνει ότι:

«Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ».

Αξιο προσοχής είναι ότι μέχρι αυτή την ώρα οι συνεταίροι του Αντ. Σαμαρά Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης λαλίστατοι σε κάθε στιγμή, τώρα τηρούν αιδήμονα σιωπή!

Το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα: 

«Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ».


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί επίσης να δουν όλοι το βίντεο με τις πραγματικές δηλώσεις του βουλευτή.

Σε εξέλιξη η αθλιότητα

Σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης διατείνεται ότι: «Τέσσερις μέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Διαμαντόπουλος στοχοποιεί το εμπορικό κέντρο καλώντας τους συντρόφους τους να πάρουν τα όπλα».

Επίσης, διακινεί βίντεο το οποίο έχει πειραχτεί και αλλοιώνει τις δηλώσεις του βουλευτή, απομονώνοντας συγκεκριμένα σημεία της ομιλίας του.

Ακόμη,  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ζητεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

«Ο, κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, 4 ημέρες πριν το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα»  τονίζει ο Σ. Κεδίκογλου και προσθέτει:

«Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα. Από τον κ. Τσίπρα να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση και τον κ. Διαμαντόπουλο να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ:  άθλια προπαγάνδα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά του από χθες το βράδυ, επειδή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας τον κάλεσε να συνταχθεί, μαζί με όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, υπέρ της προάσπισης της νομιμότητας. Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί προσβολή!», σημειώνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τονίζοντας:

«Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί προσβολή να ανήκει σε αυτόν ο κατά τη δήλωσή του "αναρχικός" βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Mall είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο κτίριο “ανομία” σε συνέντευξη Τύπου. Αλλά και είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί στέλνει στους πολίτες το μήνυμα "αυτοκτόνα ή πάρε όπλο", απειλώντας μάλιστα τους πάντες ότι "οι μέρες τους είναι μετρημένες"».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα να επιλέξει: συντάσσεται με τη νομιμότητα ή συγκαλύπτει την ανομία; Ανέχεται την στοχοποίηση ή όχι από βουλευτή του; Δικαιολογεί τη βία, ως αντίδραση ή όχι; Ας αφήσει τις προφάσεις περί ευθιξίας και ας ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τις συνιστώσες του. Η πρόταση μομφής εις βάρος του από την ελληνική κοινωνία έχει ήδη υποβληθεί», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Να τι είπε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξη Τύπου - απολογισμό του έργου του στην Καστοριά μίλησε κατά της βίας, χαρακτήρισε ως ανομία πλήθος αυθαιρεσιών του κράτους και τόνισε ότι η οργή των πολιτών πρέπει να γίνει δημιουργική αντίσταση.

Συγκεκριμένα είπε τα παρακάτω:

«Θλίβομαι που μπαίνουν σε μια διαδικασία μικροκομματική για να εξισώσουν τη βία με την Αριστερά. Η βία δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά. Ποιός μίλησε για βία; Μίλησα εγώ για βία; Γιατί μπαίνουν στη διαδικασία για αυτά τα μικροκομματικά οφέλη και εξισώνουν αυτές τις καταστάσεις; Δεν μιλήσαμε για βία. Και αυτοί που θέλουνε να μας φέρουν να υπογράψουμε πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων να γίνουμε δηλωσίες θα αποτύχουνε.
Βία είναι όλα αυτά τα μέτρα.
Βία είναι τα τρία μνημόνια.
Βία είναι να μην μπορείς να ταίσεις το παιδί σου.
Βία είναι να μην έχει ρεύμα για τα βασικά.
Βία είναι να μην έχεις φάρμακα
Ανομία είναι το Mall του κ. Λάτση, το οποίο είναι αυθαίρετο.
Ανομία είναι που ο λαός της Αθήνας δεν μπορεί να κατέβει στην παραλία να κάνει μπάνιο γιατί όλα είναι κλειστά από κέντρα
Βία είναι η ΡΙΚΟΜΕΞ και το ΣΑΜΙΝΑ. Όλα αυτά είναι βία.
Αυτό όλο δημιουργεί τις αντιδράσεις σε αυτούς που πλήττονται να έχουν μια αντίδραση η οποία δεν είναι θεμιτή. Ξέρετε γιατί;
Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο.
Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από το ΣΥΡΙΖΑ».

Απάντηση του Γ.Τ. του ΣΥΡΙΖΑ

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην προβοκάτσια της ΝΔ λέει:

«Πρόκειται για μια άθλια επίθεση εκ μέρους της κυβέρνησης με σκοπό την τρομοκράτηση της κοινωνίας. Αποκαλύπτονται πλήρως οι σχεδιασμοί του κ. Δένδια και των ομοίων του, οι οποίοι πλέον στρέφονται ευθέως εναντίον της δημοκρατίας. Η στρατηγική της έντασης και του εμφύλιου διχασμού επιστρατεύεται για να δικαιολογήσει την εξοντωτική πολιτική του μνημονίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: