ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Υπερχρεωμένα νοικοκυριά: Νομικός και κινηματικός αγώνας

Στιγμιότυπο από την μάζωξη του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Στις 29-01-13 πλήθος κόσμου συνέρευσε στην ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε συνεργασία με την ΕΚΠΟΙΖΩ για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Η συζήτηση ήταν πολύ γόνιμη καθώς απαντήθηκαν πάρα πολλές ερωτήσεις συνανθρώπων μας που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία ενώ έγιναν και πολλές τοποθετήσεις που υπερτόνισαν την ανάγκη για συλλογικό αγώνα. Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά των πέντε κύριων ομιλητών (Βασίλη Παπαδόπουλου, προέδρου του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλη Παπανικολάου και Αλέξανδρου Λάμαρη της νομική ομάδας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βίκτωρα Τσιαφούτη της ΕΚΠΟΙΖΩ και Χρήστου Λιαρομμάτη δικηγόρου Πάτρας). 
 
Εκτός των άλλων χαιρετισμός απευθύνθηκε και από εργαζόμενο της Χαλυβουργίας που πρωτοστάτησε στον περσινό μεγάλο απεργιακό αγώνα. 
 
Αποφασίστηκε ομόφωνα η πραματοποίηση σειράς δράσεων για το επόμενο διάστημα καθώς και η διοργάνωση και άλλων αντίστοιχων συγκεντρώσεων-συζητήσεων στο άμεσο μέλλον.
 
Ένα ακόμη στιγμιότυπο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: