ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Για σκανδαλώδη δανεισμό πρώην υπουργού της ΝΔ γράφει ο Καρχιμάκης του ΠΑΣΟΚ

Ο Μιχ. Καρχιμάκης, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κατά ευνοημένου πρώην υπουργού της ΝΔ.


Εμπλέκεται η αμαρτωλή τράπεζα Proton Bank του Λαυρεντιάδη
Τη χορήγηση δανείου σε πρώην υπουργό της Ν.Δ. με επιτόκιο που θα το ζήλευαν όλοι, καταγγέλλει με κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει, ότι το ποσό του δανείου ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ και το επιτόκιο 1,25%, ενώ η δυνατότητα αποπληρωμής του δανείου ορίστηκε στους 111 μήνες.

Τη σημασία της πρέπει να έχει και η αναφορά της τράπεζας η οποία χορήγησε το δάνειο αφού πρόκειται για την Proton Bank του κ. Λαυρεντιάδη. Το δάνειο ελήφθη, κατά τον πρώην βουλευτή προκειμένου ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. «να αναπτύξει και να μεγεθύνει τις κτηματομεσιτικές του ικανότητες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις εκ του ασφαλούς με εκχώρηση εγγύησης άλλο ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη τράπεζα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καρχιμάκη:

«Υπέρογκο δάνειο το 2009 πάνω απο 1 εκατ. ευρω σε πρώην υπουργό της ΝΔ από την proton bank με 1,25% επιτόκιο συν 0,6 εισφορά του ν. 128/75 και αποπληρωμή σε 111 μήνες. Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ αρχές του 2009 πήρε έγκριση πάνω από 1 εκατ. ευρώ περίπου από την proton bank με αποπληρωμή σε 111 μήνες και με το σκανδαλώδες επιτόκιο 1,25% προκειμένου να αναπτύξει και να μεγεθύνει τις κτηματομεσιτικές του ικανότητες και τις επιχειρηματικές του επιδιώξεις εκ του ασφαλούς με εκχώρηση εγγύησης άλλο ακίνητο που είχε εκμισθώσει σε άλλη τράπεζα. Κύριε κεντρικέ τραπεζίτη, Θα μπορούσε άραγε ένας κοινός και επιβαρυμένος θνητός να δανειοδοτηθεί με τέτοιους σκανδαλώδεις όρους; Τι γνώμη λοιπόν έχετε για τα δάνεια αυτά; Είχαν υποπέσει άραγε στην αντίληψη σας;». 

Από το Facebook του καταγγέλοντος.
 
Επιφυλάσσεται για αύριο

Όνομα του πρώην υπουργού ο κ. Καρχιμάκης δεν αναφέρει, αλλά σε ερωτήσεις χρηστών στη σελίδα του απαντά ότι θα πει το όνομα αύριο. Όταν άλλος χρήστης κάνει την παρατήρηση ότι καταγγελίες χωρίς όνομα πέφτουν στο κενό, ο κ. Καρχιμάκης απαντά: «ποιος είναι ο κτηματομεσίτης πρώην υπουργός Κώστα μου δεν υπολογίζεις;».

(Πηγή: www.lifo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: