ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Συνάντηση Τσίπρα το απόγευμα με τον Ερικ Ρούμπιν, βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών ΗΠΑ

Στιγμιότυπο από την ομιλία Τσίπρα στο Βrookings, προς τους ομογενείς.


Θετικός ο απόηχος από την χθεσινή ομιλία στο ίδρυμα Brookings
Με τον Ερικ Ρούμπιν, βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, θα συναντηθεί ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σήμερα το απόγευμα (ώρα Ελλάδος). Όπως είναι γνωστό  ο  πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται στις ΗΠΑ, επικεφαλής αντιπροσωπείας αποτελούμενης από τους Γ. Σταθάκη, Γ. Μηλιό, Ρ. Δούρου και Ν. Παππά.

Χθες μίλησε στο ίδρυμα Brookings και την ομιλία του ανάρτησε το blog ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU (Εδώ «Η ομιλία Αλ. Τσίπρα στο ίδρυμα Brookings»). Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, χαρακτήριζαν την ομιλία Τσίπρα ηγετική και προσγειωμένη στα προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν οι δύο πλευρές.

Το πρόγραμμα για σήμερα Τετάρτη 23/01/2013, είναι το ακόλουθο:

10 έως 11.30 συνάντηση στο State Department με τον Assistant Deputy Secretary Eric Rubin και ομάδα υψηλόβαθμων Αμερικανών διπλωματών και εκπρόσωπο  του Υπουργείου Οικονομικών (Treasury) των ΗΠΑ. 

3 μ.μ. συνέντευξη στο Monthly Review.

Δεν υπάρχουν σχόλια: