ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

«Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε, γέλασε», στους αλλοδαπούς βγάζουμε την οργή μας !

Η στιγμή της υπέρτατης επίδειξης πνεύματος ευγενικής άμιλας!


Στο Ναβάρε όμως, Ισπανός δρομέας έχασε επίτηδες τον αγώνα για να κερδίσει «ο καλύτερος»

 Ο Ισπανός δρομέας Ιβάν Φερνάντεζ Ανάγια γνωρίζει ότι η νίκη δεν είναι πάντα το παν. Και το απέδειξε, σύμφωνα με το  www.in.gr. Δείτε το βίντεο.

Γιαυτό και τον περασμένο μήνα,  ο Ανάγια έχασε επίτηδες έναν αγώνα ανώμαλου δρόμου στο Ναβάρε της Ισπανίας προκειμένου να κερδίσει ο ολυμπιονίκης συναθλητής του Αμπέλ Μουτάι από την Κένυα. Το γεγονός συνέβη
στις 22-12-2012, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστό.
Ο Μουτάι προηγούνταν στον αγώνα, κάποια στιγμή όμως σταμάτησε να τρέχει επειδή νόμιζε ότι είχε περάσει τη γραμμή τερματισμού, η οποία στην πραγματικότητα βρισκόταν δέκα μέτρα πιο πέρα.

Ο Κενυάτης «κοίταξε πίσω και είδε τον κόσμο που του έλεγε να συνεχίσει» ανέφερε ο Ανάγια στην El Pais. «Δεν συνειδητοποίησε όμως τι του έλεγαν επειδή δεν μιλά ισπανικά» είπε.

Ο Ισπανός βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη δεύτερη θέση, δεν το βρήκε όμως σωστό να προσπεράσει τον συγχυσμένο συναθλητή του. Σταμάτησε και τον κατηύθυνε στη γραμμή τερματισμού.

«Δεν άξιζα να κερδίσω [...] Δεν θα μπορούσα να καλύψω την απόσταση ανάμεσά μας αν δεν είχε κάνει λάθος» κατέληξε ο μεγαλόψυχος Ισπανός.

Αυτή την ευγένεια του Ισπανού αθλητή λίγοι την διαθέτουν. Κι όσο σκέφτομαι ότι σε ανάλογες περιπτώσεις συμμετοχής Ελλήνων αθλητών «χαπακώνονται» για την πρωτιά, είναι δυνατόν να δείξουν ότι διακατέχονται από το αθλητικό ιδεώδες της άμιλας;

Άλλωστε, εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε, γέλασε, όπως λέει κι ο μεγάλος  αοιδός Νιόνιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: