ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κακό παράδειγμα έδωσε ο Ευάγγελος. Κι ο Αντωνάκης απλήρωτους τους εργαζόμενους

Μπα, σαν να μου τα φουσκώσανε τα χρεωστούμενά μου οι εργαζόμενοι! Θα τους τραβήξω μία επίταξη να μάθουνε!


Ωστόσο πακτωλός χρημάτων μοιράζεται στα λαμόγια που έχουν αναλάβει εξωθεσμικά την προπαγάνδα του κόμματος
Αρκετοί υπάλληλοι της Συγγρού δεν έχουν πληρωθεί για πάνω από δύο μήνες και όσο αυξάνεται ο καιρός τόσο μεγαλώνει η δυσαρέσκεια, αλλά και το χρέος. Λέγεται μάλιστα ότι οι υπάλληλοι της ΝΔ βρίσκονται σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του κόμματος, η οποία τους καθησυχάζει ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τους και έτσι οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δεν έχουν καταφύγει σε ακραίες λύσεις... ακόμα. 

Περιμένουν το τέταρτο μνημόνιο ή το νέο δάνειο που θα ζητήσει κοντά στο Μάιο ο Αντωνάκης για να πληρώσει τις υποχρεώσεις της χώρας σε ληγμένα ομόλογα και ίσως κάτι μείνει από κει για να ξεπληρώσει και τα μπηγμένα στους εργαζόμενούς του.
 
Ωστόσο πακτωλός χρημάτων μοιράζεται στα λαμόγια που έχουν αναλάβει εξωθεσμικά την προπαγάνδα του κόμματος. Mέσα από διάφορα σάιτ και ειδικά από το www.truthteam.gr ο Αντώνης Σαμαράς και οι κολλητοί του πασχίζουν για το ίματζ της κυβέρνησής του, αλλά αδιαφορούν για τους εργαζόμενους στο κτίριο. 

Θα μου πείτε γιατί να ενδιαφερθούν ειδικά για τους εργαζόμενους στην Συγγρού, όταν αδιαφορούν και συνθλίβουν ολόκληρη την κοινωνία;

Αλλά και στο κόμμα του Βενιζέλου, του ελληναρά, που πλήρωσε τη θητεία του για να μην πάει φαντάρος, τα ίδια γίνονται εδώ και αρκετό καιρό αφού μένουν απλήρωτοι οι υπάλληλοι του κόμματός του, οι οποίοι με τακτικές αναρτήσεις στο ιστολόγιο που διατηρούν επιτίθενται στους βουλευτές του κινήματος με σκληρές φράσεις. 

Α, όλα κι όλα. Μην έχουν παράπονα. Ο Αντωνάκης δεν κάνει διακρίσεις, όπως δεν κάνει και ο κύριος… συνταγματολόγος Ευάγγελος. Οι όλοι θα γίνουμε ίσοι το 2050, που θάχουμε στεγνώσει από την δίαιτα «Αντωνάκη-Ευάγγελου» σε βαθμό να μην χρειαζόμαστε μηχάνημα για ακτινογραφίες του εαυτού μας ή αλλιώς θα… φύγουν και θα χάσει η Βενετιά φελόνι !

Και κάτι ακόμη. Όχι πολλά – πολλά του Αντωνάκη για να μην τους τραβήξει καμιά… επίταξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: