ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μυστηριώδης ρόλος Κουβέλη στο γεύμα της κυβέρνησης για τη Μέρκελ

Βρε παιδί μου, είναι και τόσο φαγανή αυτή η κυρία!


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον θέλουν να φορά ποδιά και ντουγρού για κουζίνα
Ο Φώτης Κουβέλης αρνήθηκε σήμερα να παραβρεθεί στο γεύμα που θα παραθέσει η κυβέρνηση στην Άνγκελα Μέρκελ. Πρόκειται για μία μυστηριώδη άρνηση γεμάτη σασπένς, που αγγίζει τα όρια αστυνομικού μυθιστορήματος Αγκάθα Κρίστι, καθώς μία ημέρα πριν, κατά την συνέλευαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος του, όπου με πλειοψηφία  80% έδωσε στήριξη στα μέτρα εξαθλίωσης οδηγώντας στην εξαχρείωση τους αριστερούς ψηφοφόρους  της  ΔΗΜΑΡ.
Τόνισε μάλιστα ότι:

«Χωρίς την ΔΗΜΑΡ καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να σχηματιστεί και η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν».

Με την άρνησή του να συμμετάσχει στο γεύμα συμπαρακαθήμενος με την φράου Μέρκελ, κινδυνεύει η χώρα να πέσει στην «κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας» καθώς μπορεί η φράου Μέρκελ να εκλάβει την θέση του ως «στάση αριστεριστή». Πολύ περισσότερο που ο Δημ. Χατζησωκράτης μόλις πριν λίγες ημέρες είχε δηλώσει αριστεριστής για την υπεράσπιση των «κόκκινων» κορδελών, συγγνώμη «γραμμών» ήθελα πω.
Εκτός εάν αληθεύουν πληροφορίες του left.gr, κατά τις οποίες ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ένας από τους τρεις αρχηγούς που μετέχουν στην κυβέρνηση θα έχει άλλον αφανή κομβικό ρόλο στο γεύμα... Θα βρίσκεται στο παραβάν της κουζίνας για να πλύνει τα πιάτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: