ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επιχείρηση "Ξένιος Δίας" στην Πάτρα




Καλεί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 4-10-12 στην πλατεία Γεωργίου
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καταδικάζει την επιχείρηση "Ξένιος Δίας" και την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης που από την μία μειώνει μισθούς, συντάξεις, διαλύει την παιδεία, την υγεία, το κοινωνικό κράτος και καλεί τους πολίτες να αντισταθούν απέναντι στην κυβερνητική βία όλων των μορφών, τόσο με τους αγώνες τους όσο και την απόρριψη όλων των ρατσιστικών και μισαλλόδοξων αντιλήψεων και πρακτικών, ζητώντας τους να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρίας της Πέμπτης 4-10-12, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα παρακάτω:
 «Η τρικομματική Κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε επίθεση και στην Αχαΐα εναντίον των μεταναστών και προσφύγων. Το πρόγραμμα "Ξένιος Δίας" ξεκίνησε με δυνάμεις της Αστυνομίας να συλλαμβάνουν  μετανάστες και πρόσφυγες (χωρίς αλλά και με χαρτιά παραμονής) σε περιοχές της πόλης.
Τίποτα από όλα αυτά δεν μας φαίνεται παράξενο...
Η κυβέρνηση συνεχίζει να χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό για να δικαιολογήσει την φτωχοποίηση των Ελλήνων και να κατευθύνει την προσοχή της κοινής γνώμης μακριά από τις περικοπές μισθών και συντάξεων, το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου, την διάλυση του κοινωνικού κράτους. Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και τους άνεργους για τις πραγματικές αιτίες της κρίσης: το Μνημόνιο, τις πολιτικές της, τα μέτρα λιτότητας, την φορολογική ασυλία του κεφαλαίου. 
Μετά τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις στις 26/9, η Κυβέρνηση δυσκολεύεται να πείσει τον κόσμο για το νέο πακέτο μέτρων που διαλύουν την κοινωνία και τους εργαζόμενους. Και για αυτό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υιοθετώντας λογικές αυταρχικής και ρατσιστικής έμπνευσης, παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά – κατασταλτικά και επικοινωνιακά – της Κυβέρνησης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας καταδικάζει την επιχείρηση "Ξένιος Δίας" και την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης που από την μία μειώνει μισθούς, συντάξεις, διαλύει την παιδεία, την υγεία, το κοινωνικό κράτος και από την άλλη οργανώνει την καταστολή εναντίον μεταναστών, προσφύγων, διαδηλωτών, αγωνιζόμενου λαού. Απέναντι στην κυβερνητική βία όλων των μορφών, καλούμε τους πολίτες να αντισταθούν τόσο με τους αγώνες τους όσο και την απόρριψη όλων των ρατσιστικών και μισαλλόδοξων αντιλήψεων και πρακτικών.
Καλούμε τέλος τους πολίτες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνει η  Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών την Πέμπτη 4/10 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Γεωργίου».
Πάτρα, 02-10-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: