ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η ΓΑΔΑ που για την Μέρκελ ξεπλένει τη δική τους την… μπουγάδα

Τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου εκπορεύθη η ανακοίνωση η οποία ώθησε τον κυρ Φώτη να απειλήσει με... έξοδο στο αντάρτικο!


Τσαντισμένος ο κυρ Φώτης ετοιμάζεται για… αντάρτικο στην Πάρνηθα!
Σκληρή ανακοίνωση με την οποία ασκεί σφοδρή κριτική στο κυβερνητικό κόμμα της «Αστυνομικής διεύθυνσης ΓΑΔΑ» εξέδωσε απόψε ο Φώτης Κουβέλης και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον φέρουν, εάν δεν εισακουστέι η κριτική του, να παίρνει τα βουνά με πρώτο σταθμό την Πάρνηθα, για να συναντήσει τον Χατζησωκράτη και τον Μαργαρίτη που έχουν στήσει αντάρτικο, κατ’ εντολή του κυρ Φώτη στο στενό της Κάζας.
Μάλιστα ζήτησε απόψε σοβαρότητα και σύνεση αναφορικά με την απαγόρευση των συναθροίσεων λόγω της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα. Παράλληλα προς υποστήριξή του με ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ συγκατένευσε.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

«Η ΔΗΜΑΡ υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ότι η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ στη χώρα μας, είναι μια ευκαιρία για την προβολή των ελληνικών θέσεων και την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που μπορεί να προκύψει από τις συναντήσεις της με την ελληνική πολιτική ηγεσία.

Η ανακοίνωση τύπου της ΓΑΔΑ δεν συνιστά ψύχραιμη στάση απέναντι σε λαϊκές διαμαρτυρίες επειδή δίνει την εντύπωση γενικευμένης απαγόρευσης συναθροίσεων. Η ΔΗΜΑΡ απαιτεί σοβαρότητα και σύνεση από όλες τις πλευρές».

Είδατε τι κάνει η ΓΑΔΑ;
Ενώ η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει ως αρχηγός ο κυρ Φώτης ούτε που ήξερε τίποτα απ’ όσα κάνει η ΓΑΔΑ για να ξεπλύνει τη δική τους την… μπουγάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: