ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Με τύμπανα και ογκώδη πορεία έδειξαν την οργή τους οι Πατρινοί!

Από την μεσημεριανή πορεία στην Πάτρα. Συμβολή Μαιζώνος με Γούναρη.

Στο πλαίσιο του καλέσματος της ΑΔΕΔΥ
και της ΓΣΕΕ
 
Περί το τον τερματισμό της πορείας, οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν!
Με ογκώδη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Πάτρας, στο πλαίσιο του καλέσματος που είχαν κάνει η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ, ο κόσμος της εργασίας και οι νέοι της φοίτησης σήμερα το μεσημέρι διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στα κυβερνητικά μέτρα που ετοιμάζουν οι τρεις της τρόικας εσωτερικού, κατ’ επιταγή των δεσμεύσεων που έχουν αναλάβει με συμφωνία τους να… σώσουν τη χώρα από τον κοινό αντίπαλο τους, τον ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα την ίδια ώρα μία το μεσημέρι, όπως στην Πάτρα, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις οι εργαζόμενοι εκδήλωσαν την αγανάκτησή τους στην επίσκεψη Μέρκελ, που εκλήθη από τον Αντ. Σαμαρά για να στηρίξει την παραπέουσα, υπό το βάρος της λαϊκής οργής, κυβερνητική συμμαχία.
Οξύτεροι στην θεματολογία των συνθημάτων τους οι νέοι βρήκαν ιδιαίτερα ευρηματικό λόγο για να εκφράσουν την αγωνία τους για το μέλλον που φαλκιδεύεται υπό το ψευδεπίγραφο σλόγκαν της σωτηρίας της χώρας!
Αλλά και τρόπο πομπώδη ανακάλυψαν για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, οι νεολαίοι κάτω από το πανό του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα πανδαιμόνιο τυμπάνου που έδινε τον βηματισμό. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία των σωματείων ΟΤΑ του Δήμου Πατρέων.
Η διαμαρτυρία ξεκίνησε με ομιλίες από τους συνδικαλιστές προ του ΕΚ Πάτρας και συνεχίστηκε με πορεία στις οδούς Ρ. Φεραίου, Γεροκωστοπούλου, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου και κατάληξη την Κολοκοτρώνη. Επικεφαλής της πορείας ήταν το πανό του Συντονιστικού των σωματείων.
Ανάμεσα στους πορευθέντες βρέθηκαν εκτός από την συνδικαλιστική ηγεσία της τοπικής ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΠ, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο δήμαρχος Πατρέων Γ. Δημαράς, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, ΣΕΚ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κ.α. με τα αντίστοιχα πανό.
Η πορεία διεξήχθη με πλήρη τάξη και έληξε χωρίς να συμβεί το παραμικρό επεισόδιο, ενώ και η παρουσία της αστυνομίας ήταν ιδιαίτερα διακριτική.
Παρατηρείστε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα. Το ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU πορεύτηκε με τους διαδηλωτές και φωτογράφησε για σας που συμμετείχατε, αλλά και για όσους και δυστυχώς δεν ήσαν λίγοι, δεν δήλωσαν «παρών» στην στιγμή που όλα διακυβεύονται.  Τα στιγμιότυπα είναι λίγο πριν την εκκίνηση της πορείας διαμαρτυρίας.

 
 
 


 

 
 

 

 
 
 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: