ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Μ. Κανελλοπούλου: Η Ελλάδα να σταματήσει να’ναι αποθήκη ψυχών

Μαρία Κανελλοπούλου.


Σκέτος λαϊκισμός οι συλλήψεις των μεταναστών στην Πάτρα κύριε Δένδια
Με αφορμή της σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια από την Πάτρα σχετικά με τ' αποτελέσματα της επιχείρησης "Ξένιος Ζευς", η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μαρία Κανελλοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση στο thebest.gr:
«Δεν αντιλαμβάνομαι προς τι οι πανηγυρισμοί του κ. Δένδια.
Ήρθε στην Πάτρα να πανηγυρίσει την παταγώδη και εγγενή αποτυχία του σχεδίου που τόσο ειρωνικά και ανιστόρητα φέρει το όνομα Ξένιος Ζευς.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του ότι ''δεν τον ενδιαφέρουν οι αριθμοί αλλά το μήνυμα που θα δοθεί''. Κύριε Δένδια, το μήνυμα δεν δίνεται με το να μαντρώνετε εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες σε κέντρα κράτησης.
Το μήνυμα θα δινόταν αν η Ελλάδα σταματούσε να είναι αποθήκη ψυχών, αν δεν έμπαιναν φαρδιά πλατιά οι υπογραφές πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στις διεθνείς συνθήκες που εγκλώβισαν χιλιάδες ανθρώπους στη χώρα μας, αν δίνατε ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους θέλουν να φύγουν προς άλλες χώρες της Ε.Ε, αν νομιμοποιούσατε όσους ζουν και εργάζονται στη χώρα μας συμβάλλοντας στα οικονομικά της, αν αρνιόσασταν να δεχθείτε την υποχρεωτική μεταφορά μεταναστών που συλλαμβάνονται στη Νορβηγία και τη Δανία, αν παρείχατε άσυλο σε όσους το δικαιούνται.
Αυτό θα ήταν το μήνυμα μιας υπεύθυνης κυβέρνησης. Εσείς όμως θέλετε να εκπέμψετε ένα άλλο, μισαλλόδοξο μήνυμα. Τουλάχιστον σήμερα αναγνωρίσατε για πρώτη φορά ότι το σχέδιο σας είναι ένας σκέτος λαϊκισμός, μια κενολογία. Είναι το ίδιο αδύνατο ανθρωπιστικά και αντικειμενικά να συλληφθούν χιλιάδες άνθρωποι αλλά και να απελαθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: