ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ευτυχώς γιαυτούς, που δεν τους πέρασαν για σάκο του μποξ

Το τρίο των εκπροσώπων της τοκγλυφίας σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.


Επιβατηγό όχημα των τροϊκανών υπέστη επίθεση στην Αθήνα
Έστω και για λίγα λεπτά της ώρας βρέθηκαν στη θέση του Έλληνα γυμναζόμενου σκληρά από τα πάνω-κάτω της πολιτικής που συμφωνούν με την εσωτερική κυβερνητική τρόικα. Ο λόγος για την τριάδα των τροϊκανών που δεχόμενοι αχούγιαγμα από εργαζόμενους έμπλεξαν τα… πόδια τους κι από περιπατητές έγιναν γυμναζόμενοι!
Όταν το ΠΑΜΕ και τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες που συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Εργασίας, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, οι άνδρες τις ασφάλειας προσπάθησαν να τους βάλουν από την πλαϊνή πόρτα.
Στο άγχος τους να φτάσουν να μην στενοχωρηθούν οι επίσημοι εκπρόσωποι των τοκογλύφων και να παραστούν εγκαίρως στο ραντεβού που είχαν με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση, μπέρδεψαν τις πόρτες μέσα στην στοά και έτσι οι τρεις της τρόικας αντί για το υπουργείο…. βρέθηκαν σε γυμναστήριο.
Πάντως τυχεροί ήσαν αφού δεν τους εξέλαβε για σάκο τους μποξ κάποιος από τους γυμναζόμενους!
«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οικοδόμοι στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που διέρχονταν από την οδό Αμερικής αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε γυναίκα-μέλος της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, oι οικοδόμοι, το απόγευμα στις 7 περίπου, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο Volvo στο οποίο επέβαινε η γυναίκα. Άνδρες της Ασφάλειας παρενέβησαν και απομάκρυναν τη γυναίκα, δίνοντας ένα τέλος στο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: