ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

«Οι τρεις των κομμάτων θα έπρεπε να ντρέπονται για τα τόσα ψέματα

Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Π. Σκουρλέτης: Ο Πρωθυπουργός τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα
Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού μετά τη Σύνοδο Κορυφής κατέδειξε για άλλη μια φορά τα αδιέξοδα της τακτικής του «καλού» μαθητή και της υποταγής στα συμφέροντα των δανειστών και των κυρίαρχων δυνάμεων δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  Πάνος Σκουρλέτης: «Ο πρωθυπουργός τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.
Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό δείγμα «της πλήρους αναξιοπιστίας της συγκυβέρνησης Σαμαρά είναι το γεγονός ότι η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. θα γίνει σε «δεσμευμένο», ειδικό λογαριασμό στον οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει πρόσβαση».
Τόνισε τέλος ότι «οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων, που συναποτελούν τη σημερινή μνημονιακή κυβέρνηση, θα έπρεπε να ντρέπονται για τα τόσα ψέματα που γέμισαν τον ελληνικό λαό πριν και μετά τις εκλογές. Ένα είναι, όμως, βέβαιο πως ο χρόνος τους τελειώνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: