ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Κουβέλη, ντροπή, μας κλέβεις το ψωμί»

Κάτω από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ  αστυφύλακες σε... άμυνα παίζουν με τους διαμαρτυρομένους των ΟΤΑ το γνωστό παιχνίδι "πάνω χέρι κάτω γκλοπς".



Κατά τη μηχανοκίνητη πορεία της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμαρτυρήθηκε κάτω από τα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, φωνάζοντας το σύνθημα "Κουβέλη, ντροπή, μας κλέβεις το ψωμί". Η είσοδος των γραφείων της Αγ. Κωνσταντίνου ήταν αποκλεισμένη από άντρες των ΜΑΤ, που εμπόδισαν τους διαδηλωτές να μεταβούν στα γραφεία, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, ενώ εκσφενδονίστηκαν και γιαούρτια. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ανδρέας Παπαδόπουλος ζήτησε να συνομιλήσει με αντιπροσωπεία των εργαζόμενων. Οι τελευταίοι όμως αρνήθηκαν να στείλουν αντιπροσωπεία τους στα γραφεία του κόμματος και τον αποδοκίμασαν.



Διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι των ΟΤΑ, κάτω από τα γραφεία της... υπεύθυνης αριστεράς χαιρετάνε τον κυρ Φώτη, ευχαριστώντας τον για το μπερντάχι που τους... φιλοδώρησε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: