ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Βρε δε φτύνετε «τ’ αγκιά σας», εσείς και το σχέδιο ανόρθωσης της Οικονομίας σας!

Προφανώς αυτές θα είναι οι αμαρτωλές τυρόπιτες!


Για τέσσερις τυρόπιτες το ΣΔΟΕ απασχόλησε όλη την αστυνομία της περιοχής

Του ΓΙΩΡΓΟΥ Δ. ΜΟΣΧΟΥ
Αυτά κάνετε κύριε φοροφυγά από τη Λάρισα και ως φιλοπάτριδας ανώτερος υπάλληλος, ο Διευθυντής της Α΄ ΔΟΥ Λαρίσης έπευσε ασμένως να εκτελέσει το χρέος του, κατ’ εσάς κύριε μεγαλοφοροφυγά, που ενδεχομένως να ενέχεστε σε θεσσαλικό κύκλωμα φοροφυγάδων, να σας καταγράψει και να σας διαπομπεύσει, καθότι τέσσερις (ολογράφως) και αριθμητικώς 4 ολόκληρες τυρόπιτες, αξίας τουλάχιστον 4,00 ευρώ, τις συριανάγατε σαββατιάτικα στις 7 Απριλίου, πέρα-δώθε, όταν σας εντόπισε το ΣΔΟΕ με το όχημά σας, που η ελληνική πολιτεία σας επέτρεψε να κατέχετε. Εσείς κύριε κι είστε και φούρναρης!
Βεβαίως και η φιλέσπλαχνη τριανδρία του Θιάσου Κωμωδίας που μας κυβερνά. (Αυτό παρακαλώ άδεται κατά το κοινώς αδώμενο επί αείποτε Παπαδόπουλου-Μακαρέζου-Παττακού, «ήσανται τρεις κι οι τρείς αδέλφια, γεμάτοι ντέρτια – ήσαντε τρεις κι τρεις αδερφωμένοι παύλα-τελεία-περισπωμένη…»).
Οπότε υποχρεώθηκε η πολιτεία να επιστρατεύσει το ΣΔΟΕ Θεσσαλίας με την από 20 Ιουνίου έκθεσή του κατά της πράξης σας, που παρ’ ολίγο να βουλιάξει την ελληνική Οικονομία. Γι αυτό προς παραδειγματισμό σας επέβαλε 15μερο αφαίρεση αδείας κυκλοφορίας και πινακίδων, τις οποίες έπρεπε να παραδώσετε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, να κάνει την καταγραφή της παραλαβής και απόδοσης, να την συντάξει σε τρία αντίτυπα και να αποστείλει το ένα στην οικεία Α΄ ΔΟΥ, το άλλο στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και έτερο να αρχειοθετηθεί από το Αστυν. Τμήμα που θα διενεργήσει την σχετική πράξη.
Με συγχωρείτε για το απύλωτον του στόματός μου, αλλά σήμερα Σάββατο, εορτή Αγ. Αρτεμίου, που σύμφωνα με τον Συναξαριστή ήταν "Δουξ και Αυγουστιάλιος" επί Μ. Κωνσταντίνου, προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας τώρα θα μου επιτρέψετε, να απευθύνω δημόσια την… ευχή, καθ’ ότι η ΕΛΑΣ σήμερα ειδικά προστατεύεται από τον Άγιό της.    
Και να πω παρατηρήσω δημόσια. Προσέξτε με τι παπαρδέλες απασχολούν την Αστυνομία. Εδώ δεν υπάρχουν αστυφύλακες να μας φυλάξουν τα σπίτια που κινδυνεύουν από τα κλεφτρόνια και η ελληνική πολιτεία απασχολεί την Αστυνομία με παπαριές!  
Κι αυτά πέρα από το ότι για τέσσερις τυρόπιτες χάλασαν τον κόσμο στη γραφειοκρατία, αλλά για 1991 αρπαχτικά που έχουν βγάλει δισεκατομμύρια ευρώ στη ζούλα στις ελβετικές τράπεζες, τόσο καιρό δεν ακούγονταν κουβέντα. Προσέξτε 1991 Έλληνες από 130 χιλ. ονόματα φοροφυγάδων της Ευρώπης που είχε υπεξαιρέσει ο Φαλτσιάνι από την ελβετική τράπεζα που δούλευε, πριν τον απολύσει.
Έπρεπε να τους κατεβάσει το… στριγκάκι (ή μήπως το λένε φλασάκι;) η Λαγκάρντ  για να αρχίσουν να καλούν εκείνον τον σελέμη, τον ανεκδιήγητο Ευάγγελο, που ήταν και υπουργός της αμάκας, τον προηγούμενο Παπακωνσταντίνου και τους άλλους που ήταν επικεφαλής του ΣΔΟΕ –όλοι αστέρες του ΠΑΣΟΚ- και κανείς τους δεν γνώριζε τι ονόματα είχε η περίφημη λίστα του Ελβέ Φαλτσιάνι, που έστειλε στην Ελλάδα η υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας.   
Και τούτα χωρίς να γίνεται λόγος για το πανηγύρι της φοροδιαφυγής στους τουριστικούς τόπους, όπου κάποιοι εξακολουθούν να πλουτίζουν αδικαιολόγητα, παρά τις καταγγελίες στο Ρακιντζή.
Τώρα τελευταία μάλιστα, επειδή φαίνεται οι τυρόπιτες που… κυκλοφορούν χωρίς παραστατικά δεν φθάνουν για να λύσουν το φοροδοτικό των ΔΟΥ, πολύ περισσότερο που τις πάνε για διάλυση, έτσι που το πάρτι των μεγαλοφοροφυγάδων να μαίνεται αέναα, έβαλαν στο μάτι τις περιουσίες των Πανεπιστημίων, τις οποίες ετοιμάζονται να εντάξουν στο περίφημο φορέα Αξιοποίησης (σ.σ.: τι ευρηματική φράση αλήθεια κι αυτή, για να μην παίρνει χαμπάρι ο κόσμος τη ληστεία που μεθοδεύουν!) Δημόσιας Περιουσίας! Δηλαδή για ξεπούλημα!
Ε, μετά από τα παραπάνω, εάν ρωτούσε κανείς τον φούρναρη της Λάρισας που κάηκε για τέσσερις τυρόπιτες, θα ήταν υπερβολή εάν τον άκουγε να λέει: Βρε δε φτύνετε τ’ αγκιά σας, εσείς και το σχέδιο ανόρθωσης της Οικονομίας που διατυμπανίζετε;
Δείτε παρακάτω το έγγραφο της Α΄ ΔΟΥ Λάρισας, που δημοσιεύει το ISTOLOGIO Giorgou MOSXOU, μετά την αποστολή φίλου που μερίμνησε γι αυτό.

Το έγγραφο με την αποκάλυψη της φοροδιαφυγής που λίγο έλλειψε να μας πτωχεύσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: