ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Συμπόσιο του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Σκίτσο του Στάθη


Για τους υδρογονάνθρακες του Πατραϊκού – Παρών ο υφυπ. Μανιάτης
Συμπόσιο με θέμα την «ανάδειξη των δρομολογημένων εξελίξεων στην έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων στην χώρα – Προοπτικές, επιπτώσεις στην εθνική και τοπική οικονομία» διοργανώνει την Παρασκευή και το Σάββατο στην Πάτρα ο Σύλλογος Ελλήνων Γεωλόγων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Συνδιοργανωτές του Συμποσίου είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας, το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο και το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Στις εργασίες του Συμποσίου θα μετάσχει και ο πρώην Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης με ομιλία το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7.45, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, θέμα της οποίας θα είναι η γεωστρατηγική των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: