ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Επίσημος εορτασμός για την 68η επέτειο απελευθέρωσης της Πάτρας

Η πολεμική σημαία του 12ου Συντ. ΕΛΑΣ που διασώζεται.


Δοξολογία στη Μητρόπολη και κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη
Ο Δήμος Πατρέων εορτάζει την 68η επέτειο της απελευθέρωσης της Πάτρας, από τα γερμανικά ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και καλεί, ανήμερα της απελευθέρωσης την Πέμπτη 4η Οκτωβρίου  2012 και ώρα 10:30 π.μ., στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τους εκπροσώπους και τα μέλη των Αντιστασιακών Οργανώσεων, τις τοπικές Αρχές, καθώς και όλους τους δημότες, να παραστούν στη Δοξολογία.
Θα ακολουθήσει, στις 11 π.μ. επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ των πεσόντων αγωνιστών και στη συνέχεια κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της πλατείας Εθνικής Αντίστασης για να τιμήσουμε τους αγωνιστές του 12ου Συντ. ΕΛΑΣ που συνεπικουρούμενοι από τους βρετανούς του αποβατικού αγήματος, απελευθέρωσαν την Πάτρα μετά από διήμερο μαχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: