ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή 5 Οκτωβρίου το Φεστιβάλ Νέων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ


 Στο Άλσος Γουδή με κεντρικό σύνθημα "Χρέος της γενιάς μας η ανατροπή!"

        Το 1ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός. Όλοι/ες εμείς συνδιοργανώνουμε μία γιορτή δημοκρατίας, δράσης και αντίστασης, προβάλλοντας ένα πολιτιστικό αντι-παράδειγμα, ενάντια στα κυρίαρχα πρότυπα του κέρδους και του ανταγωνισμού. Για τρεις ημέρες, 5-6 και 7 Οκτωβρίου, το Άλσος στο Γουδή θα πλημμυρίσει από γέλια νέων ανθρώπων, μουσικές από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα, μυρωδιές πολυεθνικών κουζινών και πάρα πολλές κουβέντες και παρέες. Στην πορεία για τη συγκρότηση τους οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλούν τη νεολαία, αλλά και τους μεγαλύτερους, να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, οι οποίες θα είναι πλούσιες και ποικίλες.

       Στο χώρο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για την αριστερά, τα κινήματα και τον πολιτισμό στα χρόνια της κρίσης και του Μνημονίου. Θα υπάρχουν εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, βιντεοπροβολές, γωνιά ποίησης καθώς και μια «επετειακή» έκθεση για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Παράλληλα, ένα χρονολόγιο με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγώνες της γενιάς μας» θα στολίζει το χώρο του Φεστιβάλ και τις τρεις ημέρες. Οι πόρτες του Φεστιβάλ ανοίγουν κάθε μέρα στις 6.00 μ.μ, ενώ το κόστος του εισιτηρίου παραμένει σε χαμηλά επίπεδα, 5 Ευρώ ανά ημέρα και 10 Ευρώ το τριήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: