ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Προτεραιότητα στους πεζούς, στα ποδήλατα και τα Μ.Μ.Μεταφοράς

Μπορεί η Πάτρα, δυτική πύλη στην Ευρώπη, να έχει ποδηλατόδρομους. (Φωτ. Αρχείου).


Από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου εκστρατεία στην Πάτρα για τη βιώσιμη κινητικότητα

Υλοποιείται στην Πάτρα, την προσεχή εβδομάδα, από 17 έως  23 Σεπτεμβρίου, η εκστρατεία Ecomobility Week, δράση για τη Βιώσιμη Κινητικότητα.
Στόχος της συγκεκριμένης εβδομάδας και του προγράμματος, που διοργανώνεται από το ECOCITY με τη συνεργασία του Δήμου Πατρέων και με συντονισμό της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, είναι να δοθεί προτεραιότητα στους πεζούς, στα ποδήλατα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, η Πάτρα, δήλωσε συμμετοχή και διαγωνίζεται μαζί με πάρα πολλές πόλεις της Ευρώπης, για τη καλύτερη διοργάνωση της εβδομάδας, που θα είναι αφιερωμένη στη Βιώσιμη Κινητικότητα.
Με το κάλεσμα του ECOCITY και της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, υπήρξε μια αξιόλογη συστράτευση, που έγινε για πρώτη φορά στην πόλη.
Έτσι, οι Αντιδημαρχίες Παιδείας, Περιβάλλοντος, Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Τροχαία Πατρών, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Αχαΐας, οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί, οι Εθελοντές της ομάδας «Ε» του Δήμου, οι Patrinistas, οι Ποδηλάτες και πολλές ακόμη Εθελοντικές Οργανώσεις της περιοχής, συμμετέχουν και προσκαλούν τους πολίτες να συμμετέχουν σε μια σειρά από δράσεις, για να ζήσουν την πόλη τους μέσα από τη ματιά και τις προτάσεις των μαθητών.
Για μια εβδομάδα η Πάτρα θα εξετάσει με μια άλλη οπτική, γεμάτη φρεσκάδα και δίψα ποιοτικής διαβίωσης, νέες εφαρμογές μετακίνησης, ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων θα καταγράφουν το αποτέλεσμα με ζητούμενο από τις πιλοτικές εφαρμογές, να απλωθούν στη καθημερινή λειτουργία της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: