ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πρ. Παυλόπουλος: Ιδεολογία Ταγμάτων Εφόδου κυριαρχεί τη ΧΑ

Η Δεξιά εναντίον της ακροδεξιάς των Νεοναζί στη Βουλή.

«Σε λίγο θα βλέπουν μελαμψό και θα του ζητάνε ταυτότητα» είπε επικροτούμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ
«ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ να λένε κάποιοι στον ελληνικό λαό ότι αυτό που δεν μπορεί το κράτος να κάνει, το κάνουμε εμείς. Το χυδαιότερο όλων είναι ότι βρίσκονται εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, που λένε ότι επειδή το διοικητικό όργανο του κράτους δεν μπορεί να ασκήσει την αρμοδιότητά του, θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι μεθοδολογία και ιδεολογία των ταγμάτων εφόδων του Έρνεστ Ρεμ».

Τα παραπάνω είπε ο και συνταγματολόγος, βουλευτής ΝΔ Προκ. Παυλόπουλος, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη Χρυσή Αυγή και αυστηρή κριτική στον Ηλία Κασιδιάρη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Ακόμη, σημείωσε ότι:

«Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα. Σε λίγο καιρό θα μας πουν ότι επειδή το κράτος δεν μπορεί να ελέγξει, αν βλέπουν κάποιο μελαμψό θα ζητάνε ταυτότητα, θα μπαίνουν τα σπίτια μας να δουν αν τηρείται ο νόμος. Οι περισσότεροι ευτυχώς δεν ζήσαμε την εμπειρία της Βαϊμάρης».

Και συμπλήρωσε ότι:

«Αυτή ήταν η ιδεολογία και η μεθοδολογία των ταγμάτων εφόδων. Δια της σιωπής μας διαπράττουμε το έγκλημα της ανοχής», με αποτέλεσμα να εισπράξει το θερμό χειροκρότημα συμπαράστασης της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπολοίπων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Νωρίτερα, ο κ. Κασιδιάρης και με αφορμή τη βεντέτα που έχει ανοίξει μεταξύ υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Χρυσής Αυγής, μετά τα έκτροπα της Ραφήνας, του Μεσολογγίου, της Γαβαλούς και της Καλαμάτας κάλεσε την κυβέρνηση «να πάμε στα δικαστήρια».
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ σημείωσε ότι «εάν νομίζετε ότι παρανομούμε, να πάμε στα δικαστήρια. Δεν θέλουμε τη βουλευτική ασυλία. Αν πάμε στη Δικαιοσύνη θα γελάνε και οι πέτρες. Αντιποίηση αρχής είναι να παριστάνεις τον αστυνομικό, να ντύνεσαι αστυνομικός και να κάνεις ελέγχους. Δεν απαγορεύει κανείς νόμος στον πολίτη να ζητά χαρτιά από τον έμπορο για τα προϊόντα που διαθέτει» είπε. Αλλά δεν εξήγησε ποιος νόμος επιτρέπει στη ΧΑ να αναποδογυρίζει τους πάγκους πολιτών με διαφορετικό χρώμα δέρματος.

Επιπροσθέτως, υπερασπιζόμενος τη Δημοκρατία που καταπατά, όταν πρόκειται για α δικαιώματα των άλλων, ο βουλευτής τόνισε ότι είναι «απαράδεκτο να υπάρχουν ΜΑΤ έξω από τα γραφεία πολιτικού κόμματος. Είναι επίορκοι αυτοί οι ένστολοι» και επισήμανε ότι «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Χρυσή Αυγή. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε εκχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και δεύτερο πρόβλημα είναι η ανομία».
Την οποία φυσικά υπερασπίζονται τα φασιστοειδή του νεοναζισμού, με τις «νύχτες κρυστάλλων» που αναβιώνουν στη Λυκόβρυση, στο Μεσολόγγι, στη Ραφήνα κ.α.
 «Καλά είναι αυτό που λέτε κ. Παυλόπουλε. Και συμφωνούμε. Αλλά υπάρχει και το γνωμικό ότι αντί να καταργήσετε το σκοτάδι, ανάψτε ένα κερί. Γιατί μέχρι σήμερα, στην ανομία στηρίζεται ο ξεπεσμός και η κατάντια της χώρας» σχολίασε από την πλευρά του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος, αφήνοντας αιχμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: