ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Grow Greek Tourism Online: Πρωτοβουλία της Google



Άνετη και γρήγορη η διακίνηση των τουριστών στην νησιωτική Ελλάδα με την εφορμογή της νέας τεχνολογίας.
 

Για την ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων στον Τουρισμό

Η πρωτοβουλία Grow Greek Tourism Online της Google ταξίδεψε 3 συνεχόμενα έτη σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών του τουρισμού. Οι Online Advisors, ειδικοί σύμβουλοι της Google, παρείχαν δωρεάν στους επαγγελματίες ομαδικά σεμινάρια και προσωπικές συναντήσεις ώστε να τους βοηθήσουν στην επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησή τους.
Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε από την Google το 2014, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Η δωρεάν πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό https://learndigital.withgoogle.com/greektourism συνεχίζει να είναι διαθέσιμη σε όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αποκτήσουν το πιστοποιητικό με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online και του IAB Europe.
Grow Greek Tourism Online Εφαρμογή σε Android και σύντομα σε iOs
Επίσης, το Grow Greek Tourisn Onine έκανε διαθέσιμη τη δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης (https://learndigital.withgoogle.com/greektourism) ψηφιακών δεξιοτήτων και μέσω κινητού με μια νέα εφαρμογή στο Google Play. Οι χρήστες Android μπορούν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή από το Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.growthengine&hl=el&e=-EnableAppDetailsPageRedesign) και να έχουν δωρεάν πρόσβαση στα σύντομα μαθήματα- βίντεο της πλατφόρμας, τις ασκήσεις και τα κουίζ τα οποία είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα, να τα συγχρονίζουν μεταξύ των συσκευών τους για να μπορούν να συνεχίζουν εύκολα με  την εκμάθησή τους από τη μια συσκευή στην άλλη. Σύντομα, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και σε iOs.
Δωρεάν σεμινάρια Grow Greek Tourism Online για ανάπτυξη δεξιοτήτων ψηφιακού μάρκετινγκ σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας
Το 2016 και το 2017 η πρωτοβουλία ‘Grow Greek Tourism Online’, επενδύοντας στο να διαδώσει ψηφιακές δεξιότητες και στους μελλοντικούς επαγγελματίες του Τουρισμού εκπαίδευσε 8.000 φοιτητές σε 34 εκπαιδευτικά ιδρύματα (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ), τα οποία δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας, του μάρκετινγκ, των οικονομικών επιστημών σε 17 πόλεις της Ελλάδας. Η αποδοχή των σεμιναρίων ήταν μεγάλη με το 86% των φοιτητών να δηλώνει ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι από το σεμινάριο και ότι το βρήκαν πολύ χρήσιμο. Λόγω της αποδοχής αυτής, η Google επέκτεινε περαιτέρω τον αριθμό των σεμιναρίων στα ελληνικά πανεπιστήμια και προχώρησε σε νέες συνεργασίες. Για τον μήνα Μάιο, έχουν προγραμματιστεί 5 σεμινάρια σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας
Τα σεμινάρια για φοιτητές έχουν διάρκεια τρεις ώρες και διεξάγονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Οι ενδιαφερόμενοι εγγράφονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα της πρωτοβουλίας ‘Grow Greek Tourism Online’ και λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης από το ‘Grow Greek Tourism Online’, ενώ όσοι ολοκληρώσουν τα διαδικτυακά μαθήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα λαμβάνουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή της πρωτοβουλίας και του ΙΑΒ Europe (Interactive Advertising Bureau Europe).
Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και ανοικτά σε όλους ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων εξαρτάται από το εκπαιδευτικό ίδρυμα που φιλοξενεί τα σεμινάρια.
Ένταξη του μαθήματος “Digital Marketing στον Τουρισμό” από το Grow Greek Tourism Online στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜSc Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία του  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Ένα ακόμη βήμα της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online αποτελεί η ένταξη του μαθήματος “Digital Marketing στον Τουρισμό” στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜSc στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία του  Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με υπεύθυνη τη Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη και υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Καθηγητή Γιώργου Δουκίδη.  Στις 8 διδακτικές συναντήσεις του εν λόγω μαθήματος, οι φοιτητές θα εκπαιδευτούν σε βασικά εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ στον τουρισμό, όπως: SEO, SEM/Ψηφιακή Διαφήμιση, Μobile Μarketing, Αnalytics, Σχεδιασμό Ψηφιακής Στρατηγικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: