ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Συσκέψεις για την 25 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Στο πλαίσιο της προετοιμασία της κινητοποίησης κατά της ανεργίας την Κυριακή 25 Ιούνη, στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και της πορείας αγώνα που θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί από την πλατεία Γεωργίου και θα καταλήξει στην Γέφυρα, προγραμματίζεται με πρωτοβουλία των Δήμων, συσκέψεις συλλόγων, φορέων και κατοίκων στα Δημοτικά Διαμερίσματα και τις Δημοτικές Ενότητες.


Στόχος της Δημοτικής Αρχής Πατρέων, είναι, στη οργάνωση της κινητοποίησης, που έχει κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους – Δουλειά με δικαιώματα», να συμμετέχουν ενεργά, Σωματεία, Σύλλογοι, φορείς, ο λαός και η νεολαία.

Συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν:

*Την Τετάρτη 31 Μαΐου:
-Στις 10 π.μ. στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, σύσκεψη εργαζομένων του Δήμου με οκτάμηνες συμβάσεις, που απασχολούνται στα σχολεία.
-Νότιο Διαμέρισμα στις 7.30 μ.μ. (στην πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ταραμπούρα)
-Αρκτικό Διαμέρισμα στις 7.30 μ.μ. (στο ΚΑΠΗ Αγυιάς, Καζαντζάκη 21)
-Δημοτική Ενότητα Μεσσάτιδας – Οβρυάς στις 7 μ.μ. (στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Κοίμησης Θεοτόκου στην Οβρυά).

*Την Παρασκευή 2 Ιουνίου:
-Ανατολικό Διαμέρισμα στις 7 μ.μ. (στα γραφεία του Διαμερίσματος, Εγλυκάδος 98)
-Δημοτική Ενότητα Ρίου στις 7 μ.μ. (στο –πρώην- Δημαρχείο Ρίου).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας για τη διοργάνωση νέας μεγάλης κινητοποίησης κατά της ανεργίας, συνεχίστηκαν και σήμερα οι επαφές με τους Δημάρχους της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο Αγρινίου, Γιώργο Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου εκφράστηκε θετικά για την πρωτοβουλία αυτή της Δημοτικής Αρχής, διαβεβαίωσε ότι θα την στηρίξει και μάλιστα θα θέσει το θέμα στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου, ώστε να υπάρξει απόφαση για παρουσία και συμβολή στον αγώνα κατά της ανεργίας.


Στη συνάντηση που ακολούθησε με το  Δήμαρχο Μεσολογγίου, Νίκο Καραπάνο, ο Δήμαρχος Πατρέων τον ενημέρωσε.

Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου συμφώνησε με τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας για το θέμα και διαβεβαίωσε για τη στήριξη και τη συμμετοχή στην κινητοποίηση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης από την πλευρά του Δημάρχου Μεσολογγίου ετέθη και το θέμα των υψηλών διοδίων που καταβάλλουν οι πολίτες για να διέλθουν τη Γέφυρα και η ανάγκη να υπάρξει κοινή πρωτοβουλία των Δήμων ώστε να υπάρξουν ελαφρύνσεις στο κόστος διέλευσης για να δύνανται να χρησιμοποιούν τη Γέφυρα οι πολίτες της περιοχής και ειδικά τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι σπουδαστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: