ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Χρυσό βραβείο γεύσης από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας



Σε παραγωγό βιολογικού ελαιολάδου

Μια ακόμα υψηλή διάκριση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς το βιολογικό ελαιόλαδο εταιρίας που δραστηριοποιείται και λειτουργεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, κατέλαβε το Χρυσό Βραβείο Γεύσης στην Κατηγορία χαμηλής έντασης φρουτώδους.

Πρόκειται για το προϊόν της «Mythocia Olympia PGI Organic», της εταιρίας Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος και ΣΙΑ Ε.Ε., με διακριτικό τίτλο «Παπαδόπουλος Έλαια».
Το βραβείο παρέδωσε εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας στον Κώστα Παπαδόπουλο, πρόεδρο της εταιρίας και μέλος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ο 5ος Διαγωνισμός Ελληνικών Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων διεξήχθη στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, που έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να συμμετέχει σε ένα κοινό εκθεσιακό χώρο – ομαδικό περίπτερο μαζί με παραγωγούς προϊόντων ελαιολάδου και ελιάς της Περιφέρειάς μας.
«Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση για την Περιφέρειά μας και ιδίως για τα προϊόντα που παράγουμε, καθώς τα διαφοροποιεί αυξάνοντας την προστιθέμενη αξία τους. Ιδίως για τον καταναλωτή που είναι αυτός στον οποίο καταλήγει το προϊόν αποτελεί μια εγγυημένη και αξιόπιστη «σφραγίδα» ποιότητας» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας, συμπληρώνοντας πως «το βασικότερο προϊόν μας είναι το ελαιόλαδο, καθώς είναι αναγνωρισμένο διεθνώς για την ποιότητα και την υψηλή διατροφική του αξία».
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Κώστας Μητρόπουλος επεσήμανε πως «είμαστε δίπλα στους παραγωγούς μας και τους στηρίζουμε σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο την εξωστρέφεια των παραγόμενων προϊόντων της Περιφέρειάς μας. Ο πρωτογενής τομέας είναι σημαντικός για εμάς και αποτελεί το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της περιοχής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: