ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η προπαγάνδα του "κόκκινου" δήμου για το φράγμα

Του Ανδρέα Κοσμάτου, 
αντιπρόσωπου Αχαΐας για το ΠΟΤΑΜΙ

Η προπαγάνδα του "κόκκινου" δήμου μας για τη διαχείριση του φράγματος, ήρθε με το λογαριασμό του νερού. Όπως πάντα, πιστοί στο ΚΚΕ στον κρατισμό αλλά μονίμως ξεκομμένοι από την πραγματικότητα.

 
Ζητούν να αναλάβει τη διαχείριση ένα χρεοκοπημένο κράτος και φυσικά η πρόταση τους συνοδεύεται με την απαραίτητη προτροπή για προσλήψεις. Αποστολή εξετελέσθη...!!!


Το σημαντικότερο σημείο το περνάνε με ιδεοληψία... αν αναλάβει διαδημοτική αρχή τη διαχείριση, θα οδηγηθεί το φράγμα σε ιδιωτικοποίηση, η οποία φυσικά είναι κατά των λαϊκών στρωμάτων!!!


Γιατί ρε παιδιά? από που προκύπτει αυτό? Πόθεν πώς?


Ελπίζω κάποια στιγμή, εκεί στον Περισσό και κατ' επέκταση και στη Μαιζώνος, να αντιληφθούν ότι η στάση τους, περισσότερο εμποδίζει τη δημιουργία θέσεων εργασίας, παρά βοηθάει!


Μπορεί να ισχύει βέβαια και το γνωστό : Αφού οι φτωχοί με ψηφίζουν, ας βοηθήσω να γίνουν περισσότεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: