ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Δημοσία δαπάνη η κηδεία Μητσοτάκη και 4ήμερο πένθος

Με δημόσια δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού θα τελεστεί η κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι στην Μητρόπολη Αθηνών ενώ η σορός του πρώην πρωθυπουργού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας.
Η ταφή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.

Σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, θα τηρηθεί τετραήμερο δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του, ενώ από σήμερα έως και την ημέρα της κηδείας του θα αναρτηθούν μεσίστιες οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των τραπεζών.

Συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Με την παρουσία του στο δημόσιο βίο του τόπου, από τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια μέχρι πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης άφησε ανεξίτηλο σημάδι, έχοντας διατελέσει πρόεδρος κομμάτων, βουλευτής επί δεκαετίες, υπουργός και πρωθυπουργός», τονίζει στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή, υπήρξε αναμφισβήτητα μια ισχυρή προσωπικότητα, η οποία έχει ήδη βρει τη θέση της στις σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας της χώρας.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκη, στην κ. Ντ. Μπακογιάννη,  σε όλη την  οικογένεια και τους οικείους του", υπογραμμίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: