ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αθλιότητα από Β. Κικίλια που αφήνει αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία από το χθεσινό συμβάν με θύμα του Λουκά Παπαδήμο, που σήμερα είχε γενικά καλή κατάσταση υγείας.

Μετά από αυτήν του βουλευτή του Ποταμιού Γρ. Ψαριανού και την ανοχή του Σταυ. Θεοδωράκη!



«Ο ασθενής κύριος Λουκάς Παπαδήμος είναι αιμοδυναμικά σταθερός. Έχει καλή γενική κατάσταση. Εξέλιξη τραυμάτων ομαλή. Το επόμενο 24ωρο θα παραμείνει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι δύο συνοδοί του, έλαβαν την αναγκαία ιατροφαρμακευτική φροντίδα και εξήλθαν σε καλή γενική κατάσταση, με οδηγίες για ιατρική επανεκτίμηση σε μια εβδομάδα».

Τα παραπάνω ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί του πρωην πρωθυπουργού. Στο μεταξύ χθες υπεβλήθη σε επέμβαση στο μηρό με γενική αναισθησία, καθότι το τραύμα που υπέστη, είχε φθάσει μέχρι το οστό. 

Στο μεταξύ, μετά την αθλιότητα του βουλευτή του Ποταμιού Γρ. Ψαριανού και την ανοχή του Σταυ. Θεοδωράκη, ήρθε η σειρά του εκπροσώπου της ΝΔ Β. Κικίλια να διαπράξει την δική του αθλιότητα μιλώντας στον Real Fm.

Ο Β. Κικίλιας δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τελικά τι πιστεύουν οι κυβερνώντες υπάρχει θέμα ασφάλειας στη χώρα γιατί εγώ πιστεύω ότι υπάρχει θέμα ασφάλειας. Από τις μικροκλοπές, το βαρύ έγκλημα, τις απαγωγές που είναι σημεία διαλυτικά μιας κοινωνίας και βέβαια τη νεοτρομοκρατία. Υπάρχει η αίσθηση, δυστυχώς, ότι κάποιοι στήνουν ιδεολογικό μανδύα, πάνω και πέρα και «δικαιολογώντας», τέτοιες ενδεχόμενα, επιθέσεις.

Το λέω αυτό γιατί δυστυχώς και χωρίς να είναι κεκαλυμμένες αυτές, υπάρχουν οι δηλώσεις συστηματικά στελεχών κομματιού της Αριστεράς, της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, δυστυχώς, κάποιοι είναι και νυν βουλευτές, οι οποίοι προσπαθούν ή βάζουν αστερίσκους στην καταδίκη της τρομοκρατίας. Αυτό για μας είναι μη αποδεκτό, όπως πιστεύω και για τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Και θα’ θελα να δω η ελληνική κυβέρνηση να πάρει ανοιχτά θέση γι’ αυτό χωρίς αστερίσκους και μη καλύπτοντας κάποια από τα στελέχη της».

Αντίδραση της Κουμουνδούρου

Αντιδρώντας η Κουμουνδούρου απάντησε: 

«Οι μπαγιάτικες αθλιότητες περί δήθεν σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης.  Ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως αυτό της τρομοκρατίας δεν ενδείκνυται για μικροπολιτικά παιχνίδια και πολιτική σπέκουλα. Η κυβέρνηση σέβεται τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών και εγγυάται την ασφάλειά τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: