ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Συμμετέχει και η παράταξη του Χρ. Πατούχα

Η Ανυπότακτη Πολιτεία, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την απόδοση από την Κυβέρνηση στον Δήμο, του χώρου του πρώην σκουπιδότοπου του Ρηγανοκάμπου, για την δημιουργία πάρκου αναψυχής, για ένα χώρο στην διάθεση των κατοίκων όλων των Ανατολικών συνοικιών.


Καλούμε τα μέλη και τους οπαδούς μας, να πάρουν μαζικά μέρος, να στηρίξουν όλες τις ενέργειες για την απόδοση στην πόλη όλων όσων δικαιούται. Δεν θα νομιμοποιήσουμε καμία ιδιωτικοποίηση, καμία ιδιωτική εκμετάλλευση ελεύθερων χώρων.


Η συμμετοχή μας, θα δώσει απάντηση στην κυβερνητική αδιαφορία, θα νικήσει τα σχέδια εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, θα εξουδετερώσει όλα τα εμπόδια που δημιουργούν, η μνημονιακη προσήλωση, η καταδίκη κάθε διεκδίκησης που εκπορεύεται από τον διαρκή συμβιβασμό.


ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
Δημοσίευση σχολίου