ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Πιέζει το ΕΣΡ ο Ν. Παππάς να εκδώσει τις άδειες


Ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει προσωρινές για λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών«Ο νόμος και το Σύνταγμα ορίζει ότι το ΕΣΡ πρέπει να προχωρήσει άμεσα στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Όχι αύριο, χθες. Ουδείς από εμάς μπορεί να ξεφύγει από αυτό» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς στην ΕΡΤ.

Αν ορισμένοι θεωρούν ότι θα κατακλέψουν την ΕΡΤ και τον πολυπλέκτη ώστε να αυξηθούν οι άδειες για τους ιδιωτικούς σταθμούς, να το ξεχάσουν, ανέφερε.

Όσον αφορά τον αριθμό των αδειών ο κ. Παππάς είπε «ότι η απόψή μας που έχει κατατεθεί στον δημόσιο διάλογο είναι για τέσσερα κανάλια. Λέω όμως, πρόσθεσε, ότι θα δείξουμε την απαραίτητη ευελιξία για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πάρα πολύ γρήγορα».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει άδειες προσωρινής λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών. «Κανένας από αυτή την κυβέρνηση δεν θα υπέγραφε το αίσχος των «βεβαιώσεων προσωρινής λειτουργίας» των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο κ. Παππάς είπε πως είναι βέβαιος ότι οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ΕΣΡ δεν θέλουν να καταγραφούν στην ελληνική ιστορία όπως οι προκάτοχοί τους και υπογράμμισε πως η σαφώς διατυπωμένη άποψη είναι ότι ο διαγωνισμός θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί ήδη.

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι έχει επιλέξει να υπηρετεί ως κόμμα ένα πολύ συγκεκριμένο σύμπλεγμα συμφερόντων.
Δημοσίευση σχολίου