ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

«Αξιοποίηση προσόντων στην εκπαιδευτική διαδικασία»


ΔΕΙΤΕ το link της ομιλίας στη Βουλή.
https://www.youtube.com/watch?v=sF-LHKbo_GE&feature=youtu.be


Ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης στην τοποθέτηση του  στη Βουλή για το νομοσχέδιο της επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου στην Παιδεία


Ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης στην τοποθέτηση του  κατά την Ολομέλεια για το νομοσχέδιο της επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου στην Παιδεία, εξήγησε ότι σκοπός του νομοσχεδίου είναι η αναβάθμιση της διδακτικής εμπειρίας στην πράξη ως ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία επιλογής διευθυντών στο σχολείο. 
Ο διευθυντής πρέπει να είναι συστατικό στοιχείο της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στα μόρια επιλογής του ανέφερε σε σχέση με την κριτική που ασκήθηκε με την αξιωματική αντιπολίτευση. 
«Το θέμα δεν είναι να συγκεντρώνουμε έγγραφα για την επιλογή των διευθυντικών θέσεων αλλά πως θα αξιοποιήσουμε τα πρόσθετα προσόντα στην εκπαιδευτική διαδικασία» ανέφερε. 
Για το ζήτημα του συλλόγου διδασκόντων στη διοίκηση του σχολείου και την απόφαση του ΣτΕ ο Ανδρέας Ριζούλης ανέφερε ότι η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης δείχνει και την αντίληψη μας για την δημοκρατία. Αντίθετα η πολιτική που προώθησε η προηγούμενη κυβέρνηση ως μια από τις τελευταίες πράξεις του δράματος που σταμάτησε με την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ήταν η υποβάθμιση και η απαξίωση της δημόσιας παιδείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: