ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Συνάντηση Κ. Πελετίδη με τις 8μηνίτισσες καθαρίστριες


Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνάντηση με τις καθαρίστριες.



Θα αγωνιστεί «για να συνεχίσουν οι εργαζόμενες χωρίς καλοκαιρινή διακοπή την εργασία τους»!


Η εργασιακή σχέση, των εργαζομένων οκταμηνιτών που ασχολούνται στα σχολεία με συμβάσεις, θα ανασταλεί για χρονικό διάστημα παραπάνω από δύο μήνες από 30-6-2017 έως την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2016-2017, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνουν απλήρωτοι για το χρονικό αυτό διάστημα αφού δεν θα παρέχουν – χωρίς δική τους επιλογή και ευθύνη – εργασία.

Ο Δήμαρχος Πτρεών Κ. Πελετίδης, στην παρέμβασή του, κατά την συνάντηση που είχε μαζί τους στο ΜΛΤ, σήμερα, τόνισε, ότι η Δημοτική Αρχή, μαζί με τους εργαζόμενους, θα αγωνιστεί για να συνεχίσουν οι εργαζόμενοι χωρίς καλοκαιρινή διακοπή την εργασία τους εξυπηρετώντας τις ανάγκες επιβίωσης τους και ταυτόχρονα τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου μας την καλοκαιρινή περίοδο.

Κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην πορεία αγώνα κατά της ανεργίας, στις 25 Ιουνίου στην πορεία μέχρι την γέφυρα Ρίου, για να διεκδικήσουν μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, και τους ανέργους, σταθερή απασχόληση, δουλειά με δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: