ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη περνάει πλέον ο ΔΟΛ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά ύψους 22.8 εκατ. ευρώ - Η εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη αναδείχθηκε τρίτη με προσφορά 11.9 εκατ. ευρώ.

Πλειοδότης στον διαγωνισμό για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ αναδείχθηκε η εταιρεία Alter Ego συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με 22.892 600 ευρώ.


Η εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη αναδείχθηκε τρίτη με προσφορά 11.926.000 ευρώ ενώ δεύτερη  με προσφορά 21.000.000 ήρθε η εξωχώρια εταιρεία Veggata αγνώστων λοιπών στοιχείων προς το παρόν. Τέλος κατατέθηκαν και άλλες προσφορές και άλλες μικρότερες προσφορές.

Οι φάκελοι των προσφορών άνοιξαν λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι. 

Σύμφωνα με τον νόμο Δένδια, βάσει του οποίου κινείται η διαδικασία εκποίησης, ο πλειοδότης αγοράζει το ενεργητικό της επιχείρησης εκτός των χρεών και χωρίς καμία υποχρέωση να απασχολήσει και να αποζημιώσει το προσωπικό. Οι εργαζόμενοι απολύονται από τον ειδικό διαχειριστή. Είναι στο χέρι του νέου ιδιοκτήτη το αν θα επιλέξει να κρατήσει όλο ή μέρος του προσωπικού, χωρίς όμως ευθύνη για δεδουλευμένες αποδοχές, αποζημιώσεις ή αναγνώριση προϋπηρεσίας.

Οι απαιτήσεις των εργαζομένων από την εταιρεία, δηλαδή τα οφειλόμενα δεδουλευμένα περίπου πέντε μηνών, θα ικανοποιηθούν κατά ένα μέρος από το τίμημα της πώλησης στον νέο ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με τον Πτωχευτικό Κώδικα από το τίμημα θα λάβουν οι τράπεζες 65%, το Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και εργαζόμενοι 25% και οι προμηθευτές 10%. Το 25% μοιράζεται αναλογικά, ανάλογα με το ύψος των οφειλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: