ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Συνάντηση στη Ναύπακτο για την ανεργία στην Πάτρα



Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο.

Στη συνάντηση που ακολούθησε και στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιώργος Σιαμαντάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Καρακώστας και ο Πρέδρος Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ, Χρήστος Σαλαμούρας, ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου διοργανώνεται μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των άνεργων και των οικογενειών τους.
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας διαβεβαίωσε το Δήμαρχο: «Θα είμαστε και μείς εκεί. Θα είμαστε μαζί σας στον αγώνα κατά της ανεργίας, για να υπάρξουν μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους».
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ετέθη και το θέμα των υψηλών διοδίων που καταβάλλουν οι πολίτες για να διέλθουν τη Γέφυρα. Οι δύο Δήμοι θα λάβουν σύντομα για το θέμα αυτό κοινή πρωτοβουλία για παρέμβαση.
Επίσης ο Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε τη Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας  για τις παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας στο θέμα των εργαζομένων με οχτάμηνες συμβάσεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων που πρέπει άμεσα, με πρωτοβουλία της κυβέρνησης να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα και με νομοθετική ρύθμιση να μονιμοποιηθούν.


Συνάντηση και με στελέχη της «Γέφυρας»

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, συναντήθηκαν σήμερα με στελέχη της Γέφυρας Α.Ε. και τους ενημέρωσαν ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας διοργανώνεται μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση κατά της ανεργίας, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με σύνθημα δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα, μέτρα προστασίας των άνεργων και των οικογενειών τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ζήτησε από τα στελέχη της εταιρείας να συνεργαστούν και να διευκολύνουν, με τα μέσα που διαθέτουν, για την απρόσκοπτη εξέλιξη της λαϊκής κινητοποίησης.

Τα στελέχη της Γέφυρας Α.Ε. διαβεβαίωσαν ότι θα συμβάλλουν στη διευκόλυνση της κινητοποίησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: