ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Στο σφυρί από τις τράπεζες ο Πήγασος του Μπόμπολα


Στην αναμενόμενη καταγγελία των δανείων της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος προχώρησαν οι πιστώτριες τράπεζες, σύμφωνα με πληροφορίες του avgionline. Μετά από αυτήν την κίνηση των τραπεζών, ξεκινά περίοδος 30 ημερών στη λήξη της οποίας δάνεια καθίστανται άμεσα απαιτητά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω συνεπάγεται την έξοδο της οικογένειας Μπόμπολα από τον χώρο των ΜΜΕ, καθώς εάν δεν αποδοθούν τα οφειλόμενα ποσά στις τράπεζες η Πήγασος θα τεθεί σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης. Ως εκ τούτου, οι τράπεζες θα διορίσουν ειδικό διαχειριστή, ο οποίος αναμένεται να καταργήσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και να την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, προκειμένου να ακολουθήσει δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: