ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Σία Αναγνωστοπούλου: Οι καταλήψεις δεν ποινικοποιούνται


«Τραβηγμένη» χαρακτήρισε η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, την απόφαση του Δικαστήριο Ανηλίκων Ρεθύμνου που υποχρέωσε τρεις μαθητές της Τρίτης τάξης του 1ου Γυμνασίου, σε 80 ώρες κοινωνικής εργασίας, μετά από καταγγελία ότι πρωτοστάτησαν στην κατάληψη του σχολείου τους.


Η κα.Αναγνωστοπούλου μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7  υπογράμμισε πως οι καταλήψεις δεν ποινικοποιούνται και εξέφρασε την πεποίθησή της πως η απόφαση αυτή θα ανατραπεί.
«Είναι πάρα πολύ βαρύ, να επιβάλλονται ποινές σε μαθητές για μια κατάληψη» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, τόνισε πως την «ανησυχεί η Ευρώπη» και κατηγόρησε Γερμανία και ΔΝΤ πως «παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μιας χώρας που έχει δεινοπαθήσει επτά χρόνια».

Τέλος, επισήμανε πως «ο παράγοντας Γαλλία παίζει καθοριστικό ρόλο, καθώς ο νέος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, θέλει να βγάλει από πάνω του, ότι η Γερμανία διαφεντεύει την Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: