ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Στήνουν σκηνικό αντιπαράθεση με το... βαφτιστήρι της!





Κατά το παρελθόν οι κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν λαϊκά αιτήματα διά της μεθόδου του «πάνω χέρι, κάτω χέρι» από τις δυνάμεις καταστολής. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο και σωστά πράττει η κυβέρνηση!


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ κι ένα χρόνο έχει σταλθεί έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Δημοσίου, στον Δήμο Πατρέων και του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αντίθετη στην χρήση του Ριγανόκαμπου για λογαριασμό των δημοτών.

Αναφέρει δε, μπείτε και αναμορφώστε τον και ότι έξοδα προκύψουν τα αναλαμβάνουμε εμείς.
Αυτό το έγγραφο αποκρύφτηκε για λόγους που μόνον οι... τιτουλάριοι και ο επικεφαλής του ιερατείου της Μαιζώνος  γνωρίζουν. Μπορεί να εικάσουμε, αλλά το σωστό θα είναι να δώσουν το έγγραφο στη δημοσιότητα μέσω του γραφείου τύπου, οι αρμόδιοι του Δήμου Πατρέων.

Το να γίνεται προσπάθεια στησίματος σκηνικού δήθεν αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση, την στιγμή που η ίδια έχει ντύσει «βαφτιστήρι» της, τον Κώστα Πελετίδη, καταντάει ανιαρό.

Μήπως πρόκειται η κυβέρνηση να τον κάνει να αλλάξει κομματική τοποθέτηση; Πιστεύει κανείς κάτι τέτοιο; Αν όχι τότε τι χρεία έχουν οι επαναστατικές κορόνες;

Και ο πιο απλός πολίτης, ο μη κατανοών τα της πολιτικής αντιπαράθεσης, γνωρίζει ότι κατά το παρελθόν οι κυβερνήσεις αντιμετώπιζαν τέτοια αιτήματα διά της μεθόδου του «πάνω χέρι, κάτω χέρι» από τις δυνάμεις καταστολής. Ακόμη και από την κυβέρνηση των «τιμημένων γηρατειών»! Εδώ συμβαίνει το αντίθετο και σωστά πράττει η κυβέρνηση. 

Άρα, καλό είναι να επικρατήσει περίσκεψη στον εκλεκτό της κυβέρνησης Κώστα Πελετίδη, (σ.σ.: υπάρχει και ένας ακόμη δήμαρχος στη Δραπετσώνα, που λαμβάνει περίπου τα ίδια... καλούδια από τον νονό Αλέξη)  να ολοκληρώσει τα των πάρκων και πλατειών (σ.σ.: με την ευκαιρία παρατηρείται ότι όρμπος και κατσιφάρα έγιναν τα κηπάρια στην πλ. Γεωργίου, τι έγινε, πέρασαν οι σκύλοι και οι γάτες από κει;) και στη συνέχεια να ασχοληθεί με τα δομικά ζητήματα της πόλης, αυτά που θα καθορίσουν τη ζωή μας για δεκάδες χρόνια μετά. Σκουπίδια, νερό, Βαλμαντούρα, φράγμα Πείρου, αέριο, σιδηρόδρομος, κομποστοποίηση κ.α. που βοούν! 

Αυτά κι ας μην αναφερθούμε αναλυτικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: