ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Τραμπ: «The Germans, are bad. Very bad»
·        Και μη μου πεις ότι διαβάζει…Γκαίτε
·        Ακόμα και …αυτός το κατάλαβε…

·        «Είναι μεγάλη τιμή να είμαι εδώ με όλους τους φίλους μου. Τόσο απίστευτο - δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»
·        Αυτό έγραψε ο Τραμπ στο Μουσείο το Ολοκαυτώματος
·        Πρώτη …δημοτικού;
·        Ίσως και ..νηπιαγωγείο …
·        Αν ισχύει το  δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», αναρχικοί από όλες τις χώρες του κόσμου καταφτάνουν στην Ροζάβα για να εκπαιδευτούν δίπλα στους Κούρδους αντάρτες και να πολεμήσουν τον ISIS. Ανάμεσά τους και Έλληνες αναρχικοί. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η δραστηριότητά τους στην περιοχή είναι έντονη και εκφράζεται κυρίως από τον Επαναστατικό Σύνδεσμο Διεθνιστικής Αλληλεγγύης (RUIS), που ιδρύθηκε από Έλληνες αναρχικούς
·        Μπράβο ..παιδιά αυτή είναι μια σοβαρή δουλειά
·        Όχι …σαχλαμάρες με …γκαζάκια
·        Εκεί θα δείτε ιμάμη (κατά το παπά) κώλο…
·        Με ότι τους έμεινε από τα πυροτεχνήματα του Πάσχα
·        Παπα(ρο)δήμιοι…
·        Αλλά από …έλεγχο;…
·        Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το κίνημα La Republique en Marche! θα καταλάμβανε 310-330 έδρες στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση . Η απόλυτη πλειοψηφία είναι 289 έδρες. Η δεξιά θα καταλάμβανε 140 έως 160 έδρες, το Σοσιαλιστικό Κόμμα 25 έως 30, όπως και η Ανυπότακτη Γαλλία μαζί με το Κομμουνιστικό Κόμμα. Το Εθνικό Μέτωπο θα έστελνε 10 έως 15 βουλευτές στο γαλλικό κοινοβούλιο.
·        Τον βλέπουν από… Μακρόν
·        Οι αρχές του Μπανγκλαντές κατέστρεψαν άγαλμα που αναπαριστούσε την αρχαιοελληνική θεά Θέμιδα, καθώς ακραίοι ισλαμιστές στη χώρα είχαν εξεγερθεί εναντίον της «μη ισλαμικής» θεότητας.
·        …άθεη δικαιοσύνη…
·        Σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov  οι συντηρητικοί της Μέι συγκεντρώνουν το 43% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 38% για τους Εργατικούς του Κόρμπιν. Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες.
·        Η διαφορά ξεκίνησε από τις 24 μονάδες…
·        Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Βουλής των Ελλήνων πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του έργου «Περαιτέρω ενίσχυση του Κοινοβουλίου της Αλβανίας στο πλαίσιο της διαδικασίας ευρωπαϊκής ένταξης της χώρας», στην έδρα του Αλβανικού Κοινοβουλίου, στα Τίρανα.
·        Δεν πιστεύω να συμμετάσχει και η χρυσαυγή…
·        Στη σκιά της Αίτνας οι G7: Αντιμέτωπος με τους διεθνείς συμμάχους των ΗΠΑ ο Τραμπ
·        Προβλέπω έκρηξη
·        Της Αίτνας…
·        Νότια Κορέα: Στο 90% το ποσοστό δημόσιας αποδοχής του νέου προέδρου, Μουν Τζέι-ιν
·        Ούτε στη …Βόρεια Κορέα τέτοια ποσοστά…
·        Ντομπρόβσκις: «Υπάρχει ευρεία συνειδητοποίηση ότι χρειαζόμαστε μια γρήγορη κατάληξη, καθώς η καθυστέρηση της αξιολόγησης έχει αρχίσει να επηρεάζει αρνητικά την ελληνική οικονομία. Είναι καίριο να συμφωνήσουμε σε ένα αξιόπιστο πακέτο για τη βιωσιμότητα του χρέους και στη διαδρομή για τα πρωτογενή πλεονάσματα, προκειμένου να καταστήσουμε ικανή την Ελλάδα να επανέλθει στις αγορές και να βγει επιτυχώς από το πρόγραμμα το 2018».
·        Το νού σας …ρεμάλια
·        Μη σας αποκοιμίζουν…
·        Σκλαβενίτης: Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι, από 1η Μαϊου ο μηνιαίος μισθός των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης ο οποίος είναι κάτω των 860 ευρώ αυξάνεται, με χορήγηση εταιρικής παροχής, ώστε να ανέρχεται στο ποσό των 860 ευρώ.
·        Εύγε…
·        Βραζιλία : Ο πρόεδρος  Τέμερ προσπαθεί  να παραμείνει στην εξουσία μετά τη δημοσιοποίηση αποσπασμάτων από συνομιλίες του με υπόδικο επιχειρηματία, στις οποίες ακούγεται να τον προτρέπει να συνεχίσει να δωροδοκεί έναν - υπόδικο  πρώην βουλευτή. 
·        Και το δράμα της χώρας συνεχίζεται.
·        Η διαφορά είναι η διαφθορά…
·        Και είναι μεγάλη…
·        Διαλεκτή Αγγελή: Mε βροχή, με ζέστη, με παγωνιά, φορτωμένοι με δέματα, έγγραφα, καφέδες, πίτσες και άλλες παραγγελίες, οι εργαζόμενοι στις ταχυμεταφορές -οι «ντελιβεράδες», τα «παιδιά με τα μηχανάκια», όπως έχει επικρατήσει να τους λέμε- δουλεύουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, συνεχώς εκτεθειμένοι στους κινδύνους των δρόμων και στα καιρικά φαινόμενα, με εξαντλητικά ωράρια, πίεση, κακοπληρωμένοι και ανασφάλιστοι. Τα εργατικά δυστυχήματα, εξάλλου, στον κλάδο είναι ουκ ολίγα. Σβέλτοι και ευγενικοί, το ελάχιστο που τους οφείλουμε είναι ένα φιλοδώρημα ή έστω ένα χαμόγελο και ένα «ευχαριστώ πολύ, καλή δουλειά».
·        Και καλή επιτυχία στο αγώνα τους
·        Σε σένα το λέω ρε γάιδαρε
·        Που χθες παρήγγειλες…
·        Ξέρεις ποιος είναι ο ντιλιβεράς;
·        Τα παιδιά μας
·        Τα ανίψια
·         Τα γειτονάκια
·        Τα φιλαράκια μας
·        Ζωντόβολο…
·        Αδωνις: «η ρήτρα εμπιστευτικότητας ζητήθηκε από την τράπεζα διότι θεωρήθηκε μια ιδιωτική συναλλαγή μεταξύ δύο ιδιωτών, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Τράπεζας Πειραιώς, και δεν ήθελε να γνωρίζουν οι ανταγωνιστές της τους όρους. Στην αντίστοιχη συμφωνία που έκανε ο κ. Φλαμπουράρης μεταξύ Μαρινόπουλου και τραπεζών, πάλι μπήκε ρήτρα εμπιστευτικότητας και δεν δημοσιεύτηκε το σχετικό μνημόνιο».
·        Η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες
·         Αν αρχίσουμε εμείς τις συλλήψεις Γερμανών για απάτες στην Ελλάδα ούτε την ψήφο του δεν θα βρει ο …Σοίμπλε…
·        Και όχι για …πενταροσέντς…
·        Τομπίας Άντριαν:«Δεν προκύπτει από κάπου ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση χωρίς αισθητή ελάφρυνση τους χρέους της.
·        Βουλωμένο γράμμα διαβάζετε εκεί στο ΔΝΤ…
·        Γενετικά τροποποιημένα βακτήρια ζωγραφίζουν ό,τι βλέπουν
·        Άρα δεν είμαι βακτήριο
·        Αλλά αν θέλω να ζωγραφίσω πρέπει να γίνω …
·        Παππάς: Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι ενθαρρυντικά - Μόνο η ΝΔ και ο Σόιμπλε δεν το βλέπουν…
·        Κολοβακτηρίδια…
·        Κικίλιας: «Γιατί σε αυτή τη χώρα και Σύνταγμα υπάρχει και νόμοι υπάρχουν και τάξη υπήρχε και ασφάλεια υπήρχε κι όταν κι όποτε εφαρμόστηκαν, τα αποτελέσματα ήταν μετρήσιμα»
·        Αλλοίμονο , δεν τα θυμόμαστε…
·        Αλλά γιατί δεν δίνεις τα συγκριτικά Βασιλάκη;…
·        ΣΕΦ–λεωφόρος
·        Ούτε καν λεωφορείο… 
·        …ένα τσιγάρο  (βαρύ)δρόμος…
·        Σόϊμπλε : Από την ιστορία της Μεταρρύθμισης, μπορούμε πια να το πούμε αυτό εμείς οι προτεστάντες, μαθαίνουμε αν μη τι άλλο τι δεν πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι η μετάβαση στη δημοκρατία, ο διαφωτισμός στην Ευρώπη και πολλές άλλες ιστορικές εξελίξεις οφείλουν πολλά στη Μεταρρύθμιση. Βλέπουμε όμως επίσης, ότι και η Μεταρρύθμιση έγινε από ανθρώπους, με τα θετικά και τα αρνητικά τους. Και ο ίδιος ο Λούθηρος είχε μία απίστευτη ιστορική συνεισφορά, αλλά και τρομερές παρεκτροπές. Μέσα στη ζωή είναι όλα αυτά…» 
·        Όχι για αυτοκριτική δεν μιλάει ο… θρησκευόμενος  κ. Σόϊμπλε…
·        Αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη
·        «ο Τσίπρας χτίζει τη δική του διαπλοκή»
·        Ξεπερνάει κάθε..μαλ@κία
·        Είναι, τουλάχιστον,  ομολογία της δικής του παλιάς …

Δεν υπάρχουν σχόλια: