ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ισπανική οπισθοχώρηση Στάμου στο θέμα Τεμπονέρα


Φωτογραφία αρχείου της 9-1-2014. Η Αθηνά Τεμπονέρα περιστοιχιζόμενη από τα παιδιά της, προ του μνημείου του δολοφονημένου από το στέλεχος της ΝΔ,  αξέχαστου αγωνιστή, συζύγου της. 



Θαύμα, ανένηψαν στο Δήμο και αποκήρυξαν μετά βδελυγμίας την προηγούμενη απόφαση καθαίρεσης της μνήμης του αγωνιστή, υπό την πίεση των διαμαρτυριών!


Μετά την... πατάτα την καθαίρεσης της μνήμης Τεμπονέρα, από την προσκείμενη στο ΚΚΕ δημοτική Αρχή Πατρέων, με την απόφαση για αποξήλωση της πινακίδας οδικής σήμανσης, που ελήφθη από την... αμίμητη Επιτροπή Ονοματοθεσίας και τις  οργισμένες αντιδράσεις που προκάλεσε, πιεζόμενο το ιερατείο του κόμματος ανένηψε!

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση, στο Δημαρχείο για να... μπαλώσει το ζήτημα, παρόντων του Δήμαρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη και του εγκαλούμενου για την άστοχη απόφαση της Επιτροπής και προέδρου της, Αντιδήμαρχου Παύλου Στάμου!

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι εκπρόσωποι των παρατάξεων:

-         Κώστας Χριστόπουλος («Νέα Πόλη»)
-         Ουρανία Μπίρμπα («ΡΑΠ»)
-         Ανδρέας Φίλιας («Τώρα για την Πάτρα»)
-         Χρήστος Πατούχας («Ανυπότακτη Πολιτεία»)
-         Βίβιαν Σαμούρη («Όλοι Μαζί για την Πάτρα»)
-         Νίκος Τζανάκος («Πάτρα η δική μας Πόλη»)
-         Θεόδωρος Ντρίνιας («Κοινοτικόν»)

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ομόφωνα αποδεκτή η απόφαση ανάνηψης του ιερατείου, που κατέβηκε ως πρόταση του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής Ονοματοθεσίας, κ. Στάμου.

Με αυτήν ως μπούσουλα, αποφασίστηκε να τηρηθούν όλες οι διαδικασίες για την εφαρμογή της 763/1991 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που εξέφραζε τη θέλησή του για μετονομασία του τμήματος της οδού Βύρωνος (Πεζοδρόμου) έμπροσθεν του σχολικού συγκροτήματος Νικολάου Τεμπονέρα, από Ασημάκη Φωτήλα έως Γεωργάκη Ολύμπιου, σε οδό Ν. Τεμπονέρα.

Απόφαση, που όπως τονίζεται, ούτε καν λογίστηκε, από την γραφειοκρατικοποιημένη Επιτροπή Ονοματοθεσίας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: