ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Συλλυπητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας



Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook μια παιδική του φωτογραφία με τον πατέρα του Κωνσταντίνο με την λεζάντα: «Σε ευχαριστώ για όλα».


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αφήνει, ως κορυφαίος Πολιτικός Ηγέτης, ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή του Τόπου μας. Στίγμα το οποίο συνθέτουν, μεταξύ άλλων, ιδίως η αφοσίωση στα Δημοκρατικά Ιδεώδη και στις αρχές της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας καθώς και η υπεράσπιση της Πατρίδας υπό όρους έμπρακτης συνέπειας και συναίνεσης. Αιωνία η μνήμη του».

Ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης

«Ως πολιτική και κοινοβουλευτική προσωπικότητα άφησε έντονο το αποτύπωμά του στη δημόσια ζωή με την ενεργό παρουσία του σε κρίσιμες περιόδους της χώρας και με το πάθος της συμμετοχής στα πολιτικά δρώμενα, το οποίο τον χαρακτήριζε. Θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ιδιαίτερα στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη» αναφέρει σε δήλωσή μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.

Ο πρ. Πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής

« Ήταν ένας σπουδαίος πολιτικός. Θα τον θυμόμαστε και θα τιμούμε τη μνήμη του για όσα προσέφερε στον Τόπο, κατά τη μακρά και πολυτάραχη διαδρομή του. Για τη συνέπειά του και την πίστη του στη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» διαμηνύει ο Κώστας Καραμανλής.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος

«Λυπηρό γεγονός» χαρακτηρίζει τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με ανάρτησή του στο twitter. Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

«Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε σημαντική και ισχυρή προσωπικότητα που σημάδεψε την πολιτική ζωή του τόπου στην μεταπολεμική περίοδο. Παρέμεινε ενεργός μέχρι την τελευταία στιγμή, πιστός στις απόψεις του για την παράταξή του και τη χώρα. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» αναφέρει η Φώφω Γεννηματά στη δήλωσή της για τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

Ο επίτροπος Δημ. Αβραμόπουλος

«Αποχαιρετούμε με σεβασμό, συγκίνηση, τιμή, αναγνώριση και αγάπη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Την τελευταία μεγάλη αυτή προσωπικότητα μιας εποχής που σφράγισε την μεταπολεμική ιστορία της χώρας. Μια ηγετική μορφή που την διέκρινε σύνεση, ρεαλισμός, πατριωτική ευθύνη, ενορατικότητα και πολιτική τόλμη και της οποίας η προσφορά και παρακαταθήκη στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η Ελλάδα είναι σήμερα οδηγός σκέψεων και πράξεων» σημειώνει ο Δ. Αβραμόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: